reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
:-D:-D:-D:-D Znając życie wybór wyborem a jak się spojrzy na maleństwo to po praotu wiesz kto to jest :D już parę dziewczyn mi tak mówiło...

Tymczasem zostaje Zosieńka :D bo... ja to nie wiem w końcu w ogóle nie nazwę dziecka :-D Czuję presję :-D

:) dokładnie spojrzysz na dzidziulka i bedziesz wiedzieć, także spokojnie. teraz przynajmniej już wiesz jak do brzucha mówić, ja mam nadal w brzuchu To:eek:

Dziewczynka, dziewczynka tralalala:-) I już postanowione że Pola:-)

Gratuluje córeczki !!! Pola ładne imię.
Twoja córeczka pewnie bardzo się cieszy że będzie miała siostrzyczkę. Mąż to ma farta- trzy super kobietki w domu.

Bardzo sie cieszę ,ze córeczka zdrowa, ślicznie sie pokazała. :-)

mi dokucza drętwienie nóg, jak zasypiam na boku, często się przewracam przez to, no i czuję jak brzuch rośnie i skóra się naciąga, a ciąża to niby wspaniały okres dla kobiety hmmmmm

Od wczoraj mnie cos w tylku boli, tzn w posladku zwlaszcza jak staje na ta noge:-(Czy ktoras z was tez tak ma? No i jeszcze zaczynam sie martwic bo od wczoraj prawie nie czuje mojej dzidzi:-:)-(
A zgagi poki co nie mam;-)

Kochana to może byc ucisk na jakis nerw!!!!! prawdopodobnie przesilony kregoslup....ja jak za duzo popracuje (czyt. wysprzatam pół domu) to wieczorem chodzic nie moge i tez mam ból jakby w pośladku ale wiem ze to od plecow idzie....tak jak pisze ucisk na jakis nerw!!!!
Tym ze nie czujesz dzidzi czyba nie ma sie co martwic....tzn oczywiscie jesli dluzszy czas nie czujesz ruchow to jedz na ktg ale jesli czujesz slabe albo zadziej ale czujesz to ok..dzidzia ma jeszcze sporo miejsca w brzuszku i moze byc skierowana nóżkami do środka brzucha dlatego nie czuc wtedy tak ruchóW!!!!

Od wczoraj mnie cos w tylku boli, tzn w posladku zwlaszcza jak staje na ta noge:-(Czy ktoras z was tez tak ma? No i jeszcze zaczynam sie martwic bo od wczoraj prawie nie czuje mojej dzidzi:-:)-(
A zgagi poki co nie mam;-)

Żabeczko jeśli chodzi Ci o ból nad pośladkiem, który kończy się momentami nawet na środku uda takim mocnym "postrzyknięciem" to ja tak mam przy schylaniu się lub stawaniu na prawej nodze... podejrzewam, że to sprawka nerwu kulszowego na który naciska rozpulchniająca się macica, ale będę we wtorek na wizycie to zapytam, bo strasznie to wkurza i boli :(

reklama
Do góry