reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Jak juz bede musiala to napewno dam sobie rade:-D Ale stresa na poczatku bede miala ze hoho:szok: Tak czy siak z maluszkiem bede mieszkac w Oslo przynajmniej na razie, tylko tak na poczatek myslalam ze w Polsce bedzie latwiej.

reklama
czy ja wiem czy tak łatwiej, musisz przekalkulować co lepiej.

czesc

ogolnie Zabeczka nie jest tak zle jak myslisz, napewno opieka w szpitalu jest duuuuuuuuzo lepsza niz w polsce.. Po porodzie przyjdzie polozna i ci pokaze co i jak.. Poza tym w szpitalu tez podobno sa cierpliwi i ucza wszystkiego.

do mnei po porodzie tez przylatuje ciocia, by pomoc mi troszku, ale tez na 10 dni, tak zeby dodac otuchy, choc ja mysle nie taki diabel straszny jak go maluja

Damy rade na pewno.. a tekie becikowe pieniazki napewno sie przydadza;)

jak cos to smialo pytaj o wszytsko;)

Dzieki Asiu za slowa otuchy:) Juz bardziej bylam nastawiona na Polske a teraz to juz sama nie wiem. Jeszcze pogadam z muzusiem, chociaz on uwaza ze to do mnie nalezy decyzja. A jak bede miala jakies watpliwosci to bede Cie pytac bo widze ze ty bardziej jestes obeznana ze sluzba zdrowia w Norwegi.

czesc

ogolnie Zabeczka nie jest tak zle jak myslisz, napewno opieka w szpitalu jest duuuuuuuuzo lepsza niz w polsce.. Po porodzie przyjdzie polozna i ci pokaze co i jak.. Poza tym w szpitalu tez podobno sa cierpliwi i ucza wszystkiego.

do mnei po porodzie tez przylatuje ciocia, by pomoc mi troszku, ale tez na 10 dni, tak zeby dodac otuchy, choc ja mysle nie taki diabel straszny jak go maluja

Damy rade na pewno.. a tekie becikowe pieniazki napewno sie przydadza;)

jak cos to smialo pytaj o wszytsko;)

jej dziewczyny gdzie wy w tej polsce sie uchowałyscie? po raz kolejny dziwie sie czemu tak u was jest.
U mnie w szpitalu tez przychodzi polozna i wszytko tlumaczy i pomaga, mowi mlodym rodzicom co mozna a co nie, na odejscie daja prezenty dla dzidziusia - a to szpital panstwowy.( trzy tyg temu rodzila mojego artura znajoma) :szok: nie rozumiem ze moze istniec taka przepasc.

jej dziewczyny gdzie wy w tej polsce sie uchowałyscie? po raz kolejny dziwie sie czemu tak u was jest.
U mnie w szpitalu tez przychodzi polozna i wszytko tlumaczy i pomaga, mowi mlodym rodzicom co mozna a co nie, na odejscie daja prezenty dla dzidziusia - a to szpital panstwowy.( trzy tyg temu rodzila mojego artura znajoma) :szok: nie rozumiem ze moze istniec taka przepasc.
wystraczy poczytać opowieści z rodzić po ludzku. To się w głowie nei mieści i od razu dzieci sie odechciewa. Może być między szpitalmi 20 km róznicy, a w obsłudze to można różnice w latach świetlnych liczyc.

reklama
Do góry