reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Makiwi gratuluję Córeczki :-) a ja bym obstawiała bardziej Zosię :tak: ale to dlatego, ze imiona chcąc nie chcąc kojarzą się nam z konkretnymi osobami, a ja mam kuzynkę Monikę, która nieźle zalazła mi za skórę :sorry: choć imię ładne :-)

Czytalam kilka opowiesci kobiet rodzacych i w Polsce i w Norwegi i niestety wychodzilo, ze duzo lepsza opieka jest w Norwegi przed porodem, w czasie i po. Dodatkowe plusy to osobna sala bez doplat, znieczulenie bez doplat (jezeli sie potrzebuje):-). O polskich porodach czytalam wiecej rzeczy zlych niz dobrych, a z opowiesci moich dwoch kuzynek, ktore tez niedawno rodzily wiem ze w Polsce tez potrafi byc ok, ale to wszystko zalezy od tego na jaki personel trafisz, i czy nie ma wtedy tloku w szpitalu itp.

U mnie kocur wczoraj postanowił... i ostatecznie postawił na Zosię (bo ja się ciągle wahałam między Zośką a Oliwką)... Więc Makiwi - Zosia to śliczne imię dla małej dziewczynki :D a potem Zofia dla dorosłej kobietki :D

U mnie kocur wczoraj postanowił... i ostatecznie postawił na Zosię (bo ja się ciągle wahałam między Zośką a Oliwką)... Więc Makiwi - Zosia to śliczne imię dla małej dziewczynki :D a potem Zofia dla dorosłej kobietki :D

No właśnie do mnie ta Zofia nie przemawia. O to i moja żona Zofia...:-D:-D:-D

reklama
a ja mam takie pytanie, pewnie głupie... nie chce mi sie szukać w google, może któraś wie: czy orgazm łechtaczkowy powoduje skurcze macicy? jest taki sam jak przy seksie z penetracją??:zawstydzona/y:

z tego co czytałam w książce to tak, ale też można to odczuć...hmmmmmm wiele z nas ma różne doznania, ale ja np czuję te skurcze;-)

Do góry