reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ja już się nie mogę doczekac..mam wizytę dzisiaj na 20stą:-D
3mam również kciuki za Wasze wizyty!później się pochwalę co i jak jak już będę po;-):tak:

Koniecznie się pochwal!

Majsi a ja się ciągle nie mogę zdecydować, co kogoś się pytam to nie robi a bo to szkoda kasy i na zwykłym też widać, ale mnie też strasznie korci, żeby zobaczyć na tym 3D (no ale ten koszt) po wizycie koniecznie napisz jak wrażenia.

Koniecznie się pochwal!

Majsi a ja się ciągle nie mogę zdecydować, co kogoś się pytam to nie robi a bo to szkoda kasy i na zwykłym też widać, ale mnie też strasznie korci, żeby zobaczyć na tym 3D (no ale ten koszt) po wizycie koniecznie napisz jak wrażenia.
Olenka trzymam kciuki za wizyte :)
Poziomeczka na pewno napisze czy warto do tego centrum sie wybrac czy nie :)

Była niestety wizyta w 11 tyg kiedy nastraszona przez panią ginekolog wracałam zaryczana do domu. Na szczęście podejrzenia o wadę genetyczną u innego lekarza nie sprawdziło się.

Mam nadzieje, że jutro będzie wszystko w porządku. A już nie mogę doczekać się USG połówkowego - bo to chyba najważniejsze badanie.

Trzymajcie kciuki brzuchatki :-D

Oczywiście, że będzie wszystko w porządku, wrócisz ze łzami ale szczęścia Kochana, zobaczysz! Ale ci zazdroszczę, my jeszcze 10 dni!:-(

poziomeczka_82 będzie cool

wszystkie przeżywamy to najważniejsze połówkowe genetyczne USG

ja nasze muszę powtórzyć za tydzień bo dzidzia się zupełnie zasłoniła i nie wiemy czy dziewuszka na 100% no i buzi nie widziałam:tak:

ja tez sie wacham czy isc na 4d bo to jednak sporo kasy trzeba wydac a jest tyle innyh wydatkow! ja tez slyzalam ze lepiej isc po 30 tyg bo wtedy ladniej widac nawet rysy twarzy dziecka!

reklama
Kurka Mantezowa nie chce straszyć, ale to może mieć związek z cukrem. Ja aż się boję robić to badanie, bo wydaje mi się, że też mogę mieć kłopociki.....

Do góry