reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Ilonko, no wlasnie o taki bol mi chodzi, strasznie wkurzajace to jest:(
Mojego szkrabka juz czuje wiec jak pisala Czarodziejka pewnie sie inaczej ulozyl:) Kurcze wole zeby mnie caly czas kopoal w brzuchal:)

Gratulacje:)

Ps. Nie czytałam całego wątku, i nie wiem, czy już się pojawiło to pytanie. Ale czy miałyście PRZECZUCIE, że będzie chłopiec albo dziewczynka? Mi wszyscy wmawiali, że będzie chłopak, bo... podobno wyładniałam:zawstydzona/y: A ja uparcie mówiłam do brzuszka "Zosiu". I JEST:-D

No i jeszcze zaczynam sie martwic bo od wczoraj prawie nie czuje mojej dzidzi:-:)-(

Nie martw się (chociaż, ja też panikuję, jak zbyt rzadko czuję małą). Może ma taki senny dzień i po prostu odpoczywa:-) Zjedz coś słodkiego, albo napij się mleka i połóż się na 15-20 minut. Ja raz spróbowałam nawet ucisnąć trochę brzuch i wtedy się odezwała:-) Jeśli bardzo się denerwujesz, to lepiej zadzwoń do lekarza.

Nie martw się (chociaż, ja też panikuję, jak zbyt rzadko czuję małą). Może ma taki senny dzień i po prostu odpoczywa:-) Zjedz coś słodkiego, albo napij się mleka i połóż się na 15-20 minut. Ja raz spróbowałam nawet ucisnąć trochę brzuch i wtedy się odezwała:-) Jeśli bardzo się denerwujesz, to lepiej zadzwoń do lekarza.
Juz czuje mojego szkraba, ale dzieki za rady nastepnym razem jak bede sie denerwowac, to je wyprobuje:)

Byle do jutra! Czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę! Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę maleństwo, ale to chyba tak samo jak każda z nas :-D

Była niestety wizyta w 11 tyg kiedy nastraszona przez panią ginekolog wracałam zaryczana do domu. Na szczęście podejrzenia o wadę genetyczną u innego lekarza nie sprawdziło się.

Mam nadzieje, że jutro będzie wszystko w porządku. A już nie mogę doczekać się USG połówkowego - bo to chyba najważniejsze badanie.

Trzymajcie kciuki brzuchatki :-D

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :D
Ja się zapisałam na następny poniedziałek na 3d w poznaniu na ulicę Cienistą 10.
Nie chciałam takiego badania no ale mój Ł wymarudził i się zarejestrowałam.
Kuzynka była ostatnio też u nich i wróciła bardzo zadowolona więc mam nadzieję, że nie będę żałować ;-)

Do góry