Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Średnia będzie liczona z okresu, w którym jesteś zatrudniona u obecnego pracodawcy, czyli z tych 7 miesięcy.Mam pytanie odnośnie średniej liczonej do L4 w czasie ciąży. Obecnie pracuje w nowej firmie od czerwca 2019 zamierzam pracować do 12.2019 a potem iść na L4. Proszę o informację czy średnia do L4 będzie liczona z okresu zatrudnienia u danego pracodawcy czyli przy moich obecnych planach z 7msc. Dodam że do czerwca otrzymywałam również wynagrodzenie od poprzedniego pracodawcy ponieważ były to zaległe prowizje.
Proszę doczytać autorka pisze, we wrześniu mają być podwyżki, wnioskuję ze podwyżki są dla wszystkich pracowników a nie za ocenę wydajności
Jeżeli dostaniesz podwyżke to żeby liczyła Ci się większa podstawa musisz przepracować min 3 miesiące bez zadnego l4 w innym wypadku wezmą Ci średnią z ostatnich 12 miesięcy.
Dokładnie takProszę doczytać autorka pisze, we wrześniu mają być podwyżki, wnioskuję ze podwyżki są dla wszystkich pracowników a nie za ocenę wydajności
Proszę doczytać autorka pisze, we wrześniu mają być podwyżki, wnioskuję ze podwyżki są dla wszystkich pracowników a nie za ocenę wydajności
Dokładnie tak
Średnia będzie liczona z okresu, w którym jesteś zatrudniona u obecnego pracodawcy, czyli z tych 7 miesięcy.Mam pytanie odnośnie średniej liczonej do L4 w czasie ciąży. Obecnie pracuje w nowej firmie od czerwca 2019 zamierzam pracować do 12.2019 a potem iść na L4. Proszę o informację czy średnia do L4 będzie liczona z okresu zatrudnienia u danego pracodawcy czyli przy moich obecnych planach z 7msc. Dodam że do czerwca otrzymywałam również wynagrodzenie od poprzedniego pracodawcy ponieważ były to zaległe prowizje.