reklama
Madzia_S
Matka Polka
Bedziesz musiała chyba skończyć z jedzeniem drożdży, bo jak tak dalej pójdzie...
Kachna321bum
Fanka BB :)
Ja od początku kąpię sama, teściowa robi mu codziennie ginmastykę jak ja szykuję wodę ciuchy itp, no czsem mi jeszcze ręcznik rozłoży, jak sama zapomnę, ale Jaś to kruszynka w porównaniu np. z Olcią
karola7
Karolla dojdziesz do wprawy. Ja to teraz po kazdej kupie małą do łazienki i myję ją pod kranem w umywalce. Doszłam juz do takiej wprawy, że chyba jako położna na noworodkach mogłabym pracować . A sama też myłam już kilka albo kilkanaście razy
dytek
Już po wizycie u ortopedy, choc troszkę się oczekaliśmy, trochę w dziwnej kolejności się wchodziło. Hurrrra, wszystko Ok i lekarz nas zaprosił na kontrolne badanie jak mała zacznie już samodzielnie chodzić.
A co do kapania, to generalnie ja kąpię Paulinkę, mąż przynosi i wynosi wodę i jak trzeba grzechocze nad jej uchem, jak bardzo się mała niecierpliwi. Ja układam się do karmienia/drzemania, a on idzie kąpać Natalkę.
A co do kapania, to generalnie ja kąpię Paulinkę, mąż przynosi i wynosi wodę i jak trzeba grzechocze nad jej uchem, jak bardzo się mała niecierpliwi. Ja układam się do karmienia/drzemania, a on idzie kąpać Natalkę.
U mnie podobnie jak u Dydek - mąż jest od przynoszenia i wynoszenia wanienki i sprzątania po nas ręcznika i ubranek a ja kąpię od początku małego sama ;D Piotruś uwielbia kąpanie ale już mi też ciezko go teleportować z wanienki na przewijak więc mąż chwyta mnie w pasie żebym się mogła z małym odchylić przy podnoszeniu hihi ;D
reklama
Podziel się: