reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pediatra - zalecenia

I mnie ciekawi ile waży największa lutóweczka... ::). Ale co się dziwić miałaś przecież Karolla największy brzucholek to i dziewczynka wielka ;)

reklama
No i dupa rano zebraliśmy sie, mała ryczała bo śpiąca ale o 8.30 lekarz a tu mi mówią w przychodni że od dziś do piątku urlop ma doktor
wczoraj cos sie stało i musiała do Wrocka jechać :mad: i nawet nie zadzwonią odwołać wizyty grrr dopiero za 2 tyg moge sie umówić bo w następny wtorek
tylko dzieci chore będą przyjmować no i nie było szczepienia i nie było ważenia ostatnia waga Olci 7500 w domku ważona ! ;D

Jesteśmy po wizycie u neurologa i wszystko jest ok. Pan doktor powiedział, że Misiek jest nawet bardziej rozwinięty niż powinien (jakbym tego nie wiedziała hehe).Podobno jego rozwój jest podobny do 3 miesięcznego dzieciątka :). No i jeszcze kontrola za miesiąc. Ufff

Do neurologa szliśmy bo przy porodzie wystąpiło zagrożenie płodu, groziła Misiowi zamartwica wewnątrzmaciczna... no i to, że okręcony był pępowiną (wokół szyi i szelki) lekarz badał czy wszystkie odruchy w porządku..bo Misiek dostał 7 punktów Apgar. No ale jest wsio oki i teraz jeszcze tylko jedna kontrola ale pewnie też nic się nie zmieni bo Misio to silny chop :). Po tym okropnym porodzie to mu został tylko mały siniaczek przy ustach... i chyba tylko ja go widzę bo wiem, ze tam jest :)

reklama
Michas zdrowy silny chlopak :)a mojej Natalce pojawillo sie czerwone malutkie znamie
w (jak to napisac)intymnym miejscu ;)musze zapytac pediatry czy nie bedzie sie powiekszac
mam nadzieje ze nie

Do góry