reklama
No i dupa rano zebraliśmy sie, mała ryczała bo śpiąca ale o 8.30 lekarz a tu mi mówią w przychodni że od dziś do piątku urlop ma doktor
wczoraj cos sie stało i musiała do Wrocka jechać i nawet nie zadzwonią odwołać wizyty grrr dopiero za 2 tyg moge sie umówić bo w następny wtorek
tylko dzieci chore będą przyjmować no i nie było szczepienia i nie było ważenia ostatnia waga Olci 7500 w domku ważona ! ;D
wczoraj cos sie stało i musiała do Wrocka jechać i nawet nie zadzwonią odwołać wizyty grrr dopiero za 2 tyg moge sie umówić bo w następny wtorek
tylko dzieci chore będą przyjmować no i nie było szczepienia i nie było ważenia ostatnia waga Olci 7500 w domku ważona ! ;D
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Jesteśmy po wizycie u neurologa i wszystko jest ok. Pan doktor powiedział, że Misiek jest nawet bardziej rozwinięty niż powinien (jakbym tego nie wiedziała hehe).Podobno jego rozwój jest podobny do 3 miesięcznego dzieciątka . No i jeszcze kontrola za miesiąc. Ufff
Madzia_S
Matka Polka
A czy mogło byc inaczej w ogóle? Magduśka, a dlaczego szliście do neurologa-pediatra zalecił, czy tak dla spokojności ?
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Do neurologa szliśmy bo przy porodzie wystąpiło zagrożenie płodu, groziła Misiowi zamartwica wewnątrzmaciczna... no i to, że okręcony był pępowiną (wokół szyi i szelki) lekarz badał czy wszystkie odruchy w porządku..bo Misiek dostał 7 punktów Apgar. No ale jest wsio oki i teraz jeszcze tylko jedna kontrola ale pewnie też nic się nie zmieni bo Misio to silny chop . Po tym okropnym porodzie to mu został tylko mały siniaczek przy ustach... i chyba tylko ja go widzę bo wiem, ze tam jest
reklama
Podziel się: