reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pediatra - zalecenia

I mnie ciekawi ile waży największa lutóweczka... ::). Ale co się dziwić miałaś przecież Karolla największy brzucholek to i dziewczynka wielka ;)

reklama
No i dupa rano zebraliśmy sie, mała ryczała bo śpiąca ale o 8.30 lekarz a tu mi mówią w przychodni że od dziś do piątku urlop ma doktor
wczoraj cos sie stało i musiała do Wrocka jechać :mad: i nawet nie zadzwonią odwołać wizyty grrr dopiero za 2 tyg moge sie umówić bo w następny wtorek
tylko dzieci chore będą przyjmować no i nie było szczepienia i nie było ważenia ostatnia waga Olci 7500 w domku ważona ! ;D

Jesteśmy po wizycie u neurologa i wszystko jest ok. Pan doktor powiedział, że Misiek jest nawet bardziej rozwinięty niż powinien (jakbym tego nie wiedziała hehe).Podobno jego rozwój jest podobny do 3 miesięcznego dzieciątka :). No i jeszcze kontrola za miesiąc. Ufff

Do neurologa szliśmy bo przy porodzie wystąpiło zagrożenie płodu, groziła Misiowi zamartwica wewnątrzmaciczna... no i to, że okręcony był pępowiną (wokół szyi i szelki) lekarz badał czy wszystkie odruchy w porządku..bo Misiek dostał 7 punktów Apgar. No ale jest wsio oki i teraz jeszcze tylko jedna kontrola ale pewnie też nic się nie zmieni bo Misio to silny chop :). Po tym okropnym porodzie to mu został tylko mały siniaczek przy ustach... i chyba tylko ja go widzę bo wiem, ze tam jest :)

reklama
Michas zdrowy silny chlopak :)a mojej Natalce pojawillo sie czerwone malutkie znamie
w (jak to napisac)intymnym miejscu ;)musze zapytac pediatry czy nie bedzie sie powiekszac
mam nadzieje ze nie

Do góry