reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pediatra - zalecenia

Olcia też ma krwiaczka na udzie pediatra mówiła że wchłonie sie do roku czasu w sumie wyglada jak myszka ;) dzieci są bardzo delikatne
i jak ja wyciagali z brzusia to pod wpływem nacisku zrobił jej się na nóżcze :(

Magduska Michas silny chłopak w końcu prwadziwy Rambo !

reklama
Uwaga uwaga - Piotrus waży 7300g i mierzy 75 cm ;D obwód główki 42 cm a klatki 44cm. ;D ;D ;D Pani doktor powiedziała, że on jest ogólnie duzym dzieckiem i że dzieci do 6 miesiąca podwajają swoją wagę a on już prawie potroił :D :D. Powiedziała, że gdyby był na sztucznym mleczku to by wprowadziła ograniczenia, a że jest na cycu to niech je do woli ;D

Dzisiaj mu pobierali krew ale masakra, aż mąż z gabinetu wyszedł - tak mały ma skutą rączke i całą siną aż mu sodę dziś przykładałam - 2 pielęgniarki nie mogły sobie z nim poradzić taki silny i nie chciało nic lecieć - biedak się wycierpiał :( tak się zanosiło moje słonko, że potem był cały mokry i musiałam go przebrać boshe biedactwo aż mi serce pęka :(

No ale już są wyniki i ma bardzo dobre - anemii juz nie ma hurra ;D ;D

Ło matko Rybka. Czyli zdjęcia nie kłąmią, liczby mówią same za siebie. Jaki on długi- 75cm !!! No i waga tez pokaźna. Cieszę się, że wyniki są dobre- to najważniejsze.

Rybko to kawał byka z Pitera :) ufff jak on się nacierpiał... ale najważniesze że anemia zażegnana :)

no to mamy na prowadzeniu Piotrusia i Olcię jako najdorodniejsze lutowiątka :)

O Boshe Rybko bardzo mi przykro ze tak cierpiał, ale super ze juz jest ok. Ale wielkolud :D :D :D

I my dzis sie wazylismy i waga pokazała 6600g i dlugi 62 cm

Ło rany szkoda mi Piotrusia że tak płakał biedak ale wagę ma śliczną ;D
Ja dziś małą ważyłam gdyż do pediatry dopiero za 2 tyg a jestem ciekawa jak rośnie i waga pokazała 7,7kg ale w ciuszkach ;)

kobity kamyk mam w piersi kurde jakis kanalik sie zapchal jejku masuje do bolu ogrzewam sciagam i nic....kurde zeby mi sie zapalonko nie zrobilo kiedys to mialam i maly wyssa a yteraz nie chce

reklama
Do góry