reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

reklama
To teraz odpoczywaj! [emoji3590]Progesteron badalas po transfrzerze czy przed? Jak to wyglądało wszystko? No właśnie przeraża mnie ten pełny pęcherz...Widziałam jak dziewczyny piły wode i tuptały po sali pozabiegowej nawet i godzinę żeby tylko zleciało [emoji16]
Juz w domku po transferze [emoji3526]wszystko poszło sprawnie tylko bolesny był pełen pęcherz i to było najmniej komfortowe z wszystkiego.

To teraz odpoczywaj! [emoji3590]Progesteron badalas po transfrzerze czy przed? Jak to wyglądało wszystko? No właśnie przeraża mnie ten pełny pęcherz...Widziałam jak dziewczyny piły wode i tuptały po sali pozabiegowej nawet i godzinę żeby tylko zleciało [emoji16]
Nie byłam tam godzinę,sam transfer w sali zabiegowej 5-10minut a po lezysz tylko 10-15 i do domu. Chwilowa wizyta u pani doktor,mówi czy się zarodek rozmrozil ,daje zalecenia na zaś itp. potem idziesz wszystko opłacić do rejestracji,zostawiłam 2350zl bo transfer poszedł o stówę do góry 😏potem progesteron i na salę. Ja w domu i w drodze sobie piłam wodę. Niechcialam tam przedłużać i miałam już pełny pęcherz jak przyszłam

A wiesz kiedy oni rozmrażają zarodek? Tego też się boję, że się nie rozmrozi i wszystko pójdzie na marne... Leki dalej brać tak jak brałas? A kiedy test?
Nie byłam tam godzinę,sam transfer w sali zabiegowej 5-10minut a po lezysz tylko 10-15 i do domu. Chwilowa wizyta u pani doktor,mówi czy się zarodek rozmrozil ,daje zalecenia na zaś itp. potem idziesz wszystko opłacić do rejestracji,zostawiłam 2350zl bo transfer poszedł o stówę do góry [emoji57]potem progesteron i na salę. Ja w domu i w drodze sobie piłam wodę. Niechcialam tam przedłużać i miałam już pełny pęcherz jak przyszłam

A wiesz kiedy oni rozmrażają zarodek? Tego też się boję, że się nie rozmrozi i wszystko pójdzie na marne... Leki dalej brać tak jak brałas? A kiedy test?
Nie pytałam kiedy rozmrażaja zarodek,ale jeśli się nie rozmrozi to następnego rozmrażaja żeby transfer się odbył,tak doczytałam kiedyś na umowach które podpisywaliśmy. Test kazała za 11-12 dni leki dalej brać tak samo,jakby próg był za niski to będą dzwonić i instruować ale właśnie dostałam wynik i jest ok.

Aj
Nie pytałam kiedy rozmrażaja zarodek,ale jeśli się nie rozmrozi to następnego rozmrażaja żeby transfer się odbył,tak doczytałam kiedyś na umowach które podpisywaliśmy. Test kazała za 11-12 dni leki dalej brać tak samo,jakby próg był za niski to będą dzwonić i instruować ale właśnie dostałam wynik i jest ok.
A jaki musi być?

Kurcze stresowałam się jakbym to ja miała transfer [emoji23]

AjA jaki musi być?

Kurcze stresowałam się jakbym to ja miała transfer [emoji23]
No są emocje to fakt. Jeszcze parę dni i weźmiesz swoją kropkę do domu ☺️ja się nastawiam psychicznie na kolejny taki wydatek w październiku,wolę się sprowadzać na ziemię niż spaść z wysokiego konia jak zobaczę biel vizira na teście 😏choć pewnie łzy polecą. Bynajmniej jak narazie trzeba cieszyć się chwilą 🥰 będę trzymać kciuki mocno moooocno żeby w poniedziałek czekał na ciebie Twój kropek 🥰

reklama
Mnie najbardziej nurtuje pytanie dlaczego się nie udaje?... Nie ma jasnej diagnozy i to jest najgorsze, bo nie wiadomo co poprawić...a według gin jest wszystko dobrze i u mnie i u M....
Celebrujcie ten czas [emoji3590]
No są emocje to fakt. Jeszcze parę dni i weźmiesz swoją kropkę do domu [emoji3526]ja się nastawiam psychicznie na kolejny taki wydatek w październiku,wolę się sprowadzać na ziemię niż spaść z wysokiego konia jak zobaczę biel vizira na teście [emoji57]choć pewnie łzy polecą. Bynajmniej jak narazie trzeba cieszyć się chwilą [emoji3059] będę trzymać kciuki mocno moooocno żeby w poniedziałek czekał na ciebie Twój kropek [emoji3059]

Do góry