reklama
M
M1a2gda
Gość
Hej. Wszystko dobrze. Żadnych objawów. Dopiero dwa dni po więc nie ma co się doszukiwać czegokolwiek a ty jeszcze tylko niedziela i bierzesz kropka do domuHej jak się czujesz? Wszystko dobrze?
Mimi94
Fanka BB :)
Tak, staram się odgonić złe myśli i nastawiać pozytywnie. Dzisiaj jestem u rodziców i rozmawiałam z mamą i jej się wygadałam, że na poniedzielek mam transfer. Już się nie mogę doczekać małego lokatora [emoji7]
Hej. Wszystko dobrze. Żadnych objawów. Dopiero dwa dni po więc nie ma co się doszukiwać czegokolwiek [emoji4] a ty jeszcze tylko niedziela i bierzesz kropka do domu [emoji110][emoji123]
Powodzenia [emoji3590]
Tak, staram się odgonić złe myśli i nastawiać pozytywnie. Dzisiaj jestem u rodziców i rozmawiałam z mamą i jej się wygadałam, że na poniedzielek mam transfer. Już się nie mogę doczekać małego lokatora [emoji7]
M
M1a2gda
Gość
Skarpetki miałam na sobie dół ściągasz a górę zostawiasz jak na punkcji. Powodzenia@M1a2gda a brałas koszulkę i skarpetki? Bo nigdzie o tym nie piszą ale jak to jest na sali zabiegowej to chyba tak przygotowanie jak do punkcji nie??
M
M1a2gda
Gość
To super trzymam kciuki. Ja jakoś mam złe przeczucia. Dziś 4dpt Czuje się jak na miesiączkę eeehhhhKropek w domu! [emoji3590] Ale z tym pecherzem to jakaś katorga... Ale za to był pięknie wypełniony i wszystko super było widać [emoji123][emoji123][emoji123]
Mimi94
Fanka BB :)
Zagnieżdża się! Myśl pozytywnie [emoji123]To super [emoji1] trzymam kciuki. Ja jakoś mam złe przeczucia. Dziś 4dpt Czuje się jak na miesiączkę [emoji17] eeehhhh
Co mogłaś zrobić to zrobiłaś, jak cię boli czy ciągnie to weź nospe 3x1t.
reklama
Niech się zadomawia [emoji3590] no pęcherz pełen to daj spokój ale za to tak jak mówisz wszystko jak na talerzu widać
Kropek w domu! [emoji3590] Ale z tym pecherzem to jakaś katorga... Ale za to był pięknie wypełniony i wszystko super było widać [emoji123][emoji123][emoji123]
Podziel się: