reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

reklama
To teraz odpoczywaj! [emoji3590]Progesteron badalas po transfrzerze czy przed? Jak to wyglądało wszystko? No właśnie przeraża mnie ten pełny pęcherz...Widziałam jak dziewczyny piły wode i tuptały po sali pozabiegowej nawet i godzinę żeby tylko zleciało [emoji16]
Juz w domku po transferze [emoji3526]wszystko poszło sprawnie tylko bolesny był pełen pęcherz i to było najmniej komfortowe z wszystkiego.

To teraz odpoczywaj! [emoji3590]Progesteron badalas po transfrzerze czy przed? Jak to wyglądało wszystko? No właśnie przeraża mnie ten pełny pęcherz...Widziałam jak dziewczyny piły wode i tuptały po sali pozabiegowej nawet i godzinę żeby tylko zleciało [emoji16]
Nie byłam tam godzinę,sam transfer w sali zabiegowej 5-10minut a po lezysz tylko 10-15 i do domu. Chwilowa wizyta u pani doktor,mówi czy się zarodek rozmrozil ,daje zalecenia na zaś itp. potem idziesz wszystko opłacić do rejestracji,zostawiłam 2350zl bo transfer poszedł o stówę do góry 😏potem progesteron i na salę. Ja w domu i w drodze sobie piłam wodę. Niechcialam tam przedłużać i miałam już pełny pęcherz jak przyszłam

A wiesz kiedy oni rozmrażają zarodek? Tego też się boję, że się nie rozmrozi i wszystko pójdzie na marne... Leki dalej brać tak jak brałas? A kiedy test?
Nie byłam tam godzinę,sam transfer w sali zabiegowej 5-10minut a po lezysz tylko 10-15 i do domu. Chwilowa wizyta u pani doktor,mówi czy się zarodek rozmrozil ,daje zalecenia na zaś itp. potem idziesz wszystko opłacić do rejestracji,zostawiłam 2350zl bo transfer poszedł o stówę do góry [emoji57]potem progesteron i na salę. Ja w domu i w drodze sobie piłam wodę. Niechcialam tam przedłużać i miałam już pełny pęcherz jak przyszłam

A wiesz kiedy oni rozmrażają zarodek? Tego też się boję, że się nie rozmrozi i wszystko pójdzie na marne... Leki dalej brać tak jak brałas? A kiedy test?
Nie pytałam kiedy rozmrażaja zarodek,ale jeśli się nie rozmrozi to następnego rozmrażaja żeby transfer się odbył,tak doczytałam kiedyś na umowach które podpisywaliśmy. Test kazała za 11-12 dni leki dalej brać tak samo,jakby próg był za niski to będą dzwonić i instruować ale właśnie dostałam wynik i jest ok.

Aj
Nie pytałam kiedy rozmrażaja zarodek,ale jeśli się nie rozmrozi to następnego rozmrażaja żeby transfer się odbył,tak doczytałam kiedyś na umowach które podpisywaliśmy. Test kazała za 11-12 dni leki dalej brać tak samo,jakby próg był za niski to będą dzwonić i instruować ale właśnie dostałam wynik i jest ok.
A jaki musi być?

Kurcze stresowałam się jakbym to ja miała transfer [emoji23]

AjA jaki musi być?

Kurcze stresowałam się jakbym to ja miała transfer [emoji23]
No są emocje to fakt. Jeszcze parę dni i weźmiesz swoją kropkę do domu ☺️ja się nastawiam psychicznie na kolejny taki wydatek w październiku,wolę się sprowadzać na ziemię niż spaść z wysokiego konia jak zobaczę biel vizira na teście 😏choć pewnie łzy polecą. Bynajmniej jak narazie trzeba cieszyć się chwilą 🥰 będę trzymać kciuki mocno moooocno żeby w poniedziałek czekał na ciebie Twój kropek 🥰

reklama
Mnie najbardziej nurtuje pytanie dlaczego się nie udaje?... Nie ma jasnej diagnozy i to jest najgorsze, bo nie wiadomo co poprawić...a według gin jest wszystko dobrze i u mnie i u M....
Celebrujcie ten czas [emoji3590]
No są emocje to fakt. Jeszcze parę dni i weźmiesz swoją kropkę do domu [emoji3526]ja się nastawiam psychicznie na kolejny taki wydatek w październiku,wolę się sprowadzać na ziemię niż spaść z wysokiego konia jak zobaczę biel vizira na teście [emoji57]choć pewnie łzy polecą. Bynajmniej jak narazie trzeba cieszyć się chwilą [emoji3059] będę trzymać kciuki mocno moooocno żeby w poniedziałek czekał na ciebie Twój kropek [emoji3059]

Do góry