reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Estrofem brałam zaraz po clo. Pierwszy clo przez 5 dni, potem estrofem 5 dni, potem potwierdzenie pęcherzyka i sprawdzenie endometrium i dopiero zastrzyk, potem duphaston/luteina. Mi dopiero taki "koktajl" pomógł.Colorado jak się macie ? Wszystko ok ? A estrofem jak się bierze ? Po potwierdzonej owu ?
Czujemy się bardzo dobrze, dziękuję. Życzę Wam tak bezproblemowej ciąży starania to była mordęga, teraz sielanka.
Colorado1989
Sonia, u nas różnie było że współżyciem. W cyklu, w którym się udało, myślałam, że się na bank nie uda, bo kochaliśmy się dzień przed zastrzykiem i potem już nie, bo miałam paskudnego doła... Cło brałam przez 5 m-cy, więc daj sobie jeszcze czasu. Czasem udaje się za 1 razem, ale to też natura i czasem nawet jak dojdzie do zapłodnienia, to do zagnieżdżenia może nie dojść, albo do bardzi wczesnego poronienia. To też zaliczyłam, bo miałam malutki wzrost bety, potem spadek, jakbym nie robiła badania w laboratorium, to bym nawet nie wiedziała, bo okres przyszedł w terminie...
Colorado1989
Plemniki trochę żyją, zwłaszcza jakieś uparte jednostki ważne to żeby dbać o relację z facetem, chociaż wiem, że to trudneU nas też właśnie ze współżyciem różnie ale coś działamy w tych dniach bardziej lub mniej intensywnie jeszcze daje ale już coraz mniej nadziei że się uda
reklama