reklama
Super po wspomagaczach czy własna owu? U mnie cisza... Jajniki śpią i owulować nie chcą, paskudy jedne... Odstawiłam słodycze, fastfooda słodkie napoje, mleko, strączkowe, soję, i pieczywo pszenne, schudłam 4kg (chociaż nie musiałam, z 58kg na 55kg) i po ostatnim USG mam wrażenie że ilość torbieli w jajnikach się zmniejszyła, nie jestem pewna bo ginekolog nie pokazywał mi ekranu a jedynie zobaczyłam ostatnie ujęcie. Biorę duphaston, będzie 3 miesiąc teraz.
Macie sposoby na wspomaganie FSH? Bo tego mam za mało w 1 fazie, słyszałam o niepokalanku mnisim i zastanawiam się nad suplementacją nim. Podobno pomaga wytwarzać owulację, reguluje pracę hormonów, muszę to sprawdzić.
Macie sposoby na wspomaganie FSH? Bo tego mam za mało w 1 fazie, słyszałam o niepokalanku mnisim i zastanawiam się nad suplementacją nim. Podobno pomaga wytwarzać owulację, reguluje pracę hormonów, muszę to sprawdzić.
Oczywiście, że masz rację! Zazdroszczę Ci, przynajmniej to nie kolejny stracony miesiąc...Po wspomagaczach ale najważniejsze że jest
Cześć dziewczyny Proszę Was o radę. 1 czerwca miałam HSG (wszystko drożne) w tym cyklu nie miałam pęcherzyka, więc lekarz stwierdził, że skoro i tak stracony cykl to zrobimy to HSG. Teraz okres spóźnia mi się już tydzień i nic na razie nie wskazuje, żeby miał przyjść, a brałam duphaston, więc to dziwne. Czy którejś z Was po HSG też tak cykl się przedłużał? Pozdrawiam
reklama