reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Ja pier**** bo inaczej nie umiem... Faceci niektórzy już tacy są... Zostawią a potem z podkulonym ogonem...masakra, szkoda mi Ciebie i tak :( Biedna :( Mam nadzieje, że u mnie się jakoś wyjaśni i poskłada wszystko, ale brak mi słów

Liczę jednak ze u Ciebie będzie inaczej, a jego kryzys wynika z czegoś innego. Może ma problemy w pracy?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agawid o co Ci chodzi? Samo życie niestety.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Zaskoczyło mnie sugerowanie ze jej narzeczony ma kochankę. Dla mnie to niezbyt taktowne ,ale skoro Camellia się nie obraziła to ok. Nie moje klimaty ;-) za mało faktów żeby chłopa od razu o najgorsze podejrzewać. Camellia działaj ostrożnie bo co jeśli on jest niewinny ? ? Ma prawo mieć gorszy czas jak każdy. Oby tak było.

Agawid jestem szczera i bezpośrednia... nie owijam w bawełnę jeśli chodzi o takie tematy... masz w takim razie szczęście jesli Twój obecny czy tez byli jeśli ich miałaś byli swietoszkami. Tez myślałam ze mnie to nie dotyczy bo jakto? Zdradzać? On? Mnie? ... takie jest życie niestety !!!!
Ja go w wcale nie osadzam, po prostu myśle ze trzeba podejść do tematu na trzeźwo.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Tak mam szczęście. Mój Mąż nie jest swietoszkiem on jest poprostu normalny ;-) i zna zasadę : zdradzisz -powrotu brak. A konsekwentna jestem bardzo. Pomiędzy szczerością ,a bezczelnościa jest cienka granica ;-)

Tak mam szczęście. Mój Mąż nie jest swietoszkiem on jest poprostu normalny ;-) i zna zasadę : zdradzisz -powrotu brak. A konsekwentna jestem bardzo. Pomiędzy szczerością ,a bezczelnościa jest cienka granica ;-)

„Moze on cię po prostu zdradza?” Gdzie tu bezczelność ? Gdybym napisała „na pewno cię zdradza” to bym się zgodziła... nie wyolbrzymiaj..
nikt nie jest święty taka jest prawda. Jeden to zrozumie za pierwszym razem, jeden nie zrozumie tego nigdy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja i moj mąż również wyznajemy ta sama zasadę co Ty... każdy w swoim życiu już swoje przeżył...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kolorowych i romantycznych snów Dziewczyny :-) jutro idę z dzieciakami-uczniami na miedzyszkolny konkurs piosenki miłosnej. Jutro w pracy będzie więc baaardzo romantycznie ;-) :-D

Kolorowych i romantycznych snów Dziewczyny :-) jutro idę z dzieciakami-uczniami na miedzyszkolny konkurs piosenki miłosnej. Jutro w pracy będzie więc baaardzo romantycznie ;-) :-D
Nie ma co już wspominać. Koniec smutków! Damy rade ;* Wzajemnie kochana! :* Udanego dnia, jutrzejszego! Buziaki!

reklama
Colorado nie będę przypominać mojej bety bo zaraz mi powiecie ze biochemiczna, pozamaciczna i kij wie co jeszcze [emoji23] jutro się wszystkiego dowiem.

Camellia może on Cię po prostu zdradza? Sorry, ale takie zachowanie jest typowe... musisz trochę powęszyć...

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Ja lekarzem nie jestem i diagnoz nikomu nie stawiam, zwłaszcza TAKICH [emoji9] ale za resztę forum nie mogę ręczyć [emoji16] to koniecznie daj znać po wizycie [emoji4]

Zdrada... [emoji33] Najgorszy scenariusz. Przecież facet może sam psychicznie nie wyrabiać... Też go sytuacja może stresować, tym bardziej, jak widzi, ze Camellia cierpi ... A faceci nie radzą sobie z takimi sytuacjami jak my.

Nie ma co się nakręcać :)

Camellia, uszka do góry! [emoji9] Pokaż mu, jaka silna kobitka jesteś! Takie stresy i nerwy ani w staraniach ani w ciąży nie sa dobre! [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry