reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Trzeba trzeba [emoji6]No to ovitrelle zaaplikowany.
Grypa nie odpuszcza, w dzień jako tako a wieczorem znowu temp. rośnie i zaczynają mięśnie boleć. Pytanie jak ja bedę miała siłę "fikać" z rana?
Rano choroba tak nie męczy zwykle, po południu bywa najgorzej, więc może nawet dobrze, że rano? [emoji4]
Paskudny ten sezon chorobowy [emoji33]
Artemida90
U mnie podzielane - dałam radę [emoji846] jeszcze powtórka jutro. Mąż dziś ma urodziny, mieliśmy isc na niespodziankowa kolacje do sushi baru ale z racji tego ze jestem chora to już mu powiedziałam ze idziemy w weekend
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Colorado1989
Super [emoji1] mnie za to mąż ściga, a moje libido leży i kwiczy [emoji21]U mnie podzielane - dałam radę [emoji846] jeszcze powtórka jutro. Mąż dziś ma urodziny, mieliśmy isc na niespodziankowa kolacje do sushi baru ale z racji tego ze jestem chora to już mu powiedziałam ze idziemy w weekend
Co się odwlecze.... Pierw trzeba się do kurować [emoji1]
Ovitrelle sama sobie wbijasz? Ja wymiękłam, mąż mi wbijał [emoji23][emoji23]
oluchapoducha
colorado czyli kończysz branie duphastonu w 15 tygodniu tak?
co słychać u mnie, powiedzialam szefowi o ciazy, miał nie tęgą minę, zapytał czy od razu ide na zwolnienie, ja mówię ze nie. także pracuje jeszcze, 12 marca idę na krew, 16tego na usg, 21 wizyta.
jestem obecnie w 11 tygodniu
co słychać u mnie, powiedzialam szefowi o ciazy, miał nie tęgą minę, zapytał czy od razu ide na zwolnienie, ja mówię ze nie. także pracuje jeszcze, 12 marca idę na krew, 16tego na usg, 21 wizyta.
Artemida90
Super [emoji1] mnie za to mąż ściga, a moje libido leży i kwiczy [emoji21]
Co się odwlecze.... Pierw trzeba się do kurować [emoji1]
Ovitrelle sama sobie wbijasz? Ja wymiękłam, mąż mi wbijał [emoji23][emoji23]
U mnie wszystkie zastrzyki robi mąż. Niech nie myśli ze tylko ja muszę o tym pamiętać. On pamięta i nawet szybciej ode mnie leci do mnie z igłami i cierpi kiedy ja cierpię. Pół roku zastrzyki non stop. Brzuch mam w zrostach i czasem trafi w takie miejsce ze leci krew. I boli niemiłosiernie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Artemida90
U mnie mąż nie bylby w stanie zrobić mi zastrzyk mam mamę pielęgniarkę i w razie potrzeby korzystam. W brzuch nie dałabym zrobić. Ovitrelle miałam w tylek
A ja nigdzie indziej jak brzuch bo tylko tam mam tłuszcz [emoji4] wszędzie są mięśnie i boli jak cholera - próbowałam ale za bardzo napięte mięśnie.
Colorado1989
Tak już lecę bez duohastona, mam nadzieję, że wszystko ok będziecolorado czyli kończysz branie duphastonu w 15 tygodniu tak?
Hihi no na pewno miał fajną minę [emoji16]
Ja jestem na DG, więc obawiam się, że na porodówce wyląduję z laptopem [emoji23]
No dokładnie! Co my tylko mamy się męczyć ja komuś zrobię zastrzyk, babci robiłam z insuliny, ale sobie nie umiem [emoji16]U mnie wszystkie zastrzyki robi mąż. Niech nie myśli ze tylko ja muszę o tym pamiętać. On pamięta i nawet szybciej ode mnie leci do mnie z igłami i cierpi kiedy ja cierpię. Pół roku zastrzyki non stop. Brzuch mam w zrostach i czasem trafi w takie miejsce ze leci krew. I boli niemiłosiernie
A jak znosisz ovitrelle? Ja po zastrzykach się badziewnie czułam [emoji58]
Ooo taka mama to skarb [emoji4]U mnie mąż nie bylby w stanie zrobić mi zastrzyk mam mamę pielęgniarkę i w razie potrzeby korzystam. W brzuch nie dałabym zrobić. Ovitrelle miałam w tylek
Mąż u mnie zaprawiony w boju, bo kotkom małym dawał zastrzyki, ja nie miałam serca [emoji33] tylko je trzymałam [emoji14]
reklama
Artemida90
No dokładnie! Co my tylko mamy się męczyć ja komuś zrobię zastrzyk, babci robiłam z insuliny, ale sobie nie umiem [emoji16]
A jak znosisz ovitrelle? Ja po zastrzykach się badziewnie czułam [emoji58]
Ja już przyzwyczajona, wcześniej bardzo mnie piersi bolały a teraz już nie czuje nic co by wskazywało ze dostałam hcg. W końcu to już...8 cykl. Przyszły to już iui