reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

No to jak ma hasła a Ty ich nie znasz to... nie mam więcej pytań. To Twoj mąż czy narzeczony?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Z mężem jestem łącznie 10 lat, nie znam jego haseł do poczty, fb, banku, pinu do kart, itp. Nie mam takiej potrzeby, kwestia zaufania. Każdy potrzebuje prywatności, nie mam zamiaru go śledzić. Na fb nawet nie jesteśmy jako w związku małżeńskim oznaczeni [emoji16]

Wiem, że jak jest się raz zdradzonym, to ciężej zaufać. Jednak nie ma też co się zbytnio nakręcać :) lepiej energię spożytkować na zadbanie o związek :)

Mój mąż też wie, że po 1 przejawie niewierności jakiekolwiek, nie tylko stricte seksualnej, koniec. Nie wierzę w reanimowanie martwych związków. On tak samo. Sytuacja jasna.

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
hej, dawno nie pisałam, nie wyświetlały mi się powiadomienia, sądziłam że wątek ucichł... a tu tyle do nadrobienia mam że szok... colorado do którego tygodnia ciazy masz zalecony duphaston?

hej, dawno nie pisałam, nie wyświetlały mi się powiadomienia, sądziłam że wątek ucichł... a tu tyle do nadrobienia mam że szok... colorado do którego tygodnia ciazy masz zalecony duphaston?
Co słychać? [emoji11]

Duphaston właśnie jutro kończę, ostatnią tabletkę mam. Dawki miałam sukcesywnie zmniejszane, żadnych plamień [emoji108]

8une3e3kck8m6mea.png

Ja dziś dostałam okres a we wtorek wizyta i rozpoczynamy znowu stymulacje owulacji mam nadzieję nadziej udana

reklama
No to ovitrelle zaaplikowany.

Grypa nie odpuszcza, w dzień jako tako a wieczorem znowu temp. rośnie i zaczynają mięśnie boleć. Pytanie jak ja bedę miała siłę "fikać" z rana?

Do góry