reklama
camellia92
Zaangażowana w BB
Ja niestety znam ten temat z autopsji wiec mi się od razu nasunęło objawy te same ze tak powiem ... sprawdź mu tel.
Jak się zapytasz wprost to oczywiście się wyprze, wyśmieje Cię i powie żebyś się stuknęła w głowę...
oczywiście oby to nie było to, ale jeśli nagle zaczął być niemiły, mówi ze nie ma czasu albo mu przeszkadzasz to musi być coś na rzeczy
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam jak, ma wszędzie hasła... :/ Jest dokładnie jak mówisz... Dokładnie...
SOSENKA90
Fanka BB :)
Grubo pojechalas Sosenka.
Agawid o co Ci chodzi? Samo życie niestety.
SOSENKA90
Nie mam jak, ma wszędzie hasła... :/ Jest dokładnie jak mówisz... Dokładnie...
No to jak ma hasła a Ty ich nie znasz to... nie mam więcej pytań. To Twoj mąż czy narzeczony?
camellia92
Zaangażowana w BB
NarzeczonyNo to jak ma hasła a Ty ich nie znasz to... nie mam więcej pytań. To Twoj mąż czy narzeczony?
SOSENKA90
Narzeczony
Jeśli sytuacja się nie zmieni po „oczyszczającej” rozmowie.... (a polecam ja odbyć po sporej dawcę alkoholu) to trzeba czekać aż sam się wysypie. Mój właśnie po pijaku dopiero powiedział mi ze mnie nie kocha i się wyprowadza ... do romansu się oczywiście nie przyznał i cały czas się wypierał, ale ja już wiedziałam ... bo miałam dostęp do tel a on o tym nie wiedział. Kiedyś przechwyciłam tel jak spał , ale się obudził, wpadł za mną do łazienki i dostał szału jak zobaczył ze go mam
camellia92
Zaangażowana w BB
Boże... On po alkoholu by wyśpiewał napewno. Pomyśle i zadziałam jakoś. Masakra tak Ci współczuje... Nie wierze w facetów, że są jeszcze gdzieś szczerzy, kochający i czuli faceciJeśli sytuacja się nie zmieni po „oczyszczającej” rozmowie.... (a polecam ja odbyć po sporej dawcę alkoholu) to trzeba czekać aż sam się wysypie. Mój właśnie po pijaku dopiero powiedział mi ze mnie nie kocha i się wyprowadza ... do romansu się oczywiście nie przyznał i cały czas się wypierał, ale ja już wiedziałam ... bo miałam dostęp do tel a on o tym nie wiedział. Kiedyś przechwyciłam tel jak spał , ale się obudził, wpadł za mną do łazienki i dostał szału jak zobaczył ze go mam
SOSENKA90
Jak się z nim rozstałam, minęło kilka miesięcy i mnie błagał na kolanach żebym do niego wróciła ze łzami w oczach, nie wspomnę o kwiatach jakimi mnie zasypywał ... oczywiście byłam nieugięta i do niego nie wróciłam ... a później się dowiedziałam ze w tym samym czasie jak mnie przepraszał to jezdzil do innej (żeby było śmieszniej mojej sąsiadki z dzieciństwa z które razem grzebałam w piasku i łaziłam po drzewach)
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
reklama
camellia92
Zaangażowana w BB
Ja pier**** bo inaczej nie umiem... Faceci niektórzy już tacy są... Zostawią a potem z podkulonym ogonem...masakra, szkoda mi Ciebie i tak Biedna Mam nadzieje, że u mnie się jakoś wyjaśni i poskłada wszystko, ale brak mi słówJak się z nim rozstałam, minęło kilka miesięcy i mnie błagał na kolanach żebym do niego wróciła ze łzami w oczach, nie wspomnę o kwiatach jakimi mnie zasypywał ... oczywiście byłam nieugięta i do niego nie wróciłam ... a później się dowiedziałam ze w tym samym czasie jak mnie przepraszał to jezdzil do innej (żeby było śmieszniej mojej sąsiadki z dzieciństwa z które razem grzebałam w piasku i łaziłam po drzewach)