Przy grypie może mdlić, też tak miałam. Leć po ten test i po prostu nie nastawiaj się na tak albo nie. Nic tym nie zmienisz. I tak będzie co ma być. :*Te zgrubienia to pewnie powiększone gruczoły w piersiach, mam tak teraz właśnie, że są wyczuwalne. Boże a ja się totalnie rozłożyłam. Spałam w nocy z 3-4 h. Troszke się wygrzałam. Dziś mi strasznie niedobrze, nie wiem czy to przez chorobe. Leciałam do łazienki jak głupia Mdli mnie strasznie. Może miesiączka się zbliża, "zbliża" w sumie już jest po terminie troche. Myślicie, że luteina nic nie dała? Bo w zeszłym miesiącu miałam wywoływany luteiną okres. I wydaje mi się, że powinnam już dostać normalnie. Troche mnie pobolewa w jajnikach ale to już od kilkunastu dni, za każdym razem sprawdzam czy to nie okres :/ Dziś troszke katar odpuszcza, ale to dlatego że pije litrami herbatke z cytryną i sokiem z witaminą C. I w sumie jeżeli chodzi o to to czuje się lepiej. Co za choróbska masakra. Dziś lece po test bo sama jestem ciekawa. Ale będzie mi przykro i w sumie troche głupio jak wyjdzie negatywny :/ tak tu się nakręcam i pewnie nic nie będzie [emoji23] A co u was kochane? Jak tam sytuacja u was?
reklama
Aż mam nudności...Tak bolał i ciągnął
camellia92
Zaangażowana w BB
Mnie też bolał jak nigdyCzy Was kiedyś też podczas brania luteiny bolał brzuch jak na miesiaczke ?
Już myślałam, że coś ze mną nie tak. Znów się boję, że podczas brania dostanę miesiączkę...Mnie też bolał jak nigdy
camellia92
Zaangażowana w BB
Ja po luteinie miałam taką miesiączke bolesną...7 czopków i nic nie pomogło. Plus krwawienie jakby to był krwotok jakiś Nie dziwie się, że się boisz A czuje się słabo. Gorzej niż wczorajJuż myślałam, że coś ze mną nie tak. Znów się boję, że podczas brania dostanę miesiączkę...
reklama
camellia92
Zaangażowana w BB
Katar już mnie męczy. Co chwile kicham. Zimno mi strasznie Masakra, już dawno nie byłam chora Nic mnie nie łapało od kilku miesięcy