reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Te zgrubienia to pewnie powiększone gruczoły w piersiach, mam tak teraz właśnie, że są wyczuwalne. Boże a ja się totalnie rozłożyłam. Spałam w nocy z 3-4 h. Troszke się wygrzałam. Dziś mi strasznie niedobrze, nie wiem czy to przez chorobe. Leciałam do łazienki jak głupia :( Mdli mnie strasznie. Może miesiączka się zbliża, "zbliża" w sumie już jest po terminie troche. Myślicie, że luteina nic nie dała? Bo w zeszłym miesiącu miałam wywoływany luteiną okres. I wydaje mi się, że powinnam już dostać normalnie. Troche mnie pobolewa w jajnikach ale to już od kilkunastu dni, za każdym razem sprawdzam czy to nie okres :/ Dziś troszke katar odpuszcza, ale to dlatego że pije litrami herbatke z cytryną i sokiem z witaminą C. I w sumie jeżeli chodzi o to to czuje się lepiej. Co za choróbska masakra. Dziś lece po test bo sama jestem ciekawa. Ale będzie mi przykro i w sumie troche głupio jak wyjdzie negatywny :/ tak tu się nakręcam i pewnie nic nie będzie [emoji23] A co u was kochane? Jak tam sytuacja u was?
Przy grypie może mdlić, też tak miałam. Leć po ten test i po prostu nie nastawiaj się na tak albo nie. Nic tym nie zmienisz. I tak będzie co ma być. :) :*

reklama
:( Już myślałam, że coś ze mną nie tak. Znów się boję, że podczas brania dostanę miesiączkę... :(
Ja po luteinie miałam taką miesiączke bolesną...7 czopków i nic nie pomogło. Plus krwawienie jakby to był krwotok jakiś o_O Nie dziwie się, że się boisz :( A czuje się słabo. Gorzej niż wczoraj

reklama
Katar już mnie męczy. Co chwile kicham. :( Zimno mi strasznie :( Masakra, już dawno nie byłam chora :o Nic mnie nie łapało od kilku miesięcy

Do góry