reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Hej :-) Dziewczyny czy któraś mogłaby polecić genetyka na nfz z Lublina ? Potrzebuje poradni genetycznej i immunologicznej tez. Tylko na nfz ;-)

reklama
Chyba nikogo z okolic nie ma :(

Co taka cisza, jak tam dziewczyny? Jak morale? Jak samopoczucie? Buziaki! [emoji9]

8une3e3kck8m6mea.png

Ja też nie mogę się marca doczekać ale ogólnie muszę wyluzowac jeszcze mi się tsh i prolaktyna podniosła i nie wiem czy od tych tabletek antykoncepcyjnych

U mnie naturalny cykl. Przerwa w stymulacjach. 5lutego mam wizytę u gin. Nie liczę dni nie mierze temp mam to gdzieś ;-)

@SOSENKA90 - to jak po clo, to trzeba teraz o dobry nastrój zadbać :) fakt, czekanie jest zawsze najgorsze... ale w sumie całe życie to czekanie :) jak nie teraz na pęcherzyk, potem na pozytywny test, potem na pierwsze bicie serducha, potem 9 mcy, i tak dalej ... :)

A dziękuję, czuję się dobrze, dalej ciąża mi nie dokucza. Tylko smaki mam pozmieniane trochę.

@oluchapoducha - noooo to spanie to najgorsze ;) a pijesz kawę?

reklama
@Sonia30 - a dużo Ci wartości skoczyły?

@agawid - psychika też musi odpocząć! :) U nas co prawda w cyklu stymulowanym ciągle, ale udało się w takim cyklu, gdzie ja już byłam pewna, że znowu nic z tego, byłam zła z tego powodu, już twierdziłam, że jak teraz się nie uda i potem laparoskopia i po niej też nie będzie efektów, to dajemy sobie spokój :) Z przytulaniami w tym cyklu też nie udało nam się idealnie, ostatnie było w noc przed zastrzykiem ovitrelle, a zalecają, żeby przytulać się dzień przed, w dzień i dzień po :D A potem to już miałam taki zły humor, że nawet nie chciałam myśleć o przytulaniach.

Do góry