reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Chyba nikogo z okolic nie ma
Co taka cisza, jak tam dziewczyny? Jak morale? Jak samopoczucie? Buziaki! [emoji9]
Co taka cisza, jak tam dziewczyny? Jak morale? Jak samopoczucie? Buziaki! [emoji9]
SOSENKA90
Chyba nikogo z okolic nie ma
Ja jestem w zawieszeniu... wczoraj ostatnie clo, jutro gin i usg... czas nigdy mi się tak nie dłużył
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
SOSENKA90
Ja jestem w zawieszeniu... wczoraj ostatnie clo, jutro gin i usg... czas nigdy mi się tak nie dłużył
Colorado a jak twoje samopoczucie? [emoji4]
oluchapoducha
hejka, u mnie... nie poszlam na wizyte w zwiazku z infekcją, ateraz siedze jak na szpilkach bo znowu czuje dyskomfort i jutro już pójdę napewno....
Po za tym, ledwo wstaje do pracy rano :/
Po za tym, ledwo wstaje do pracy rano :/
Colorado1989
@SOSENKA90 - to jak po clo, to trzeba teraz o dobry nastrój zadbać fakt, czekanie jest zawsze najgorsze... ale w sumie całe życie to czekanie jak nie teraz na pęcherzyk, potem na pozytywny test, potem na pierwsze bicie serducha, potem 9 mcy, i tak dalej ...
A dziękuję, czuję się dobrze, dalej ciąża mi nie dokucza. Tylko smaki mam pozmieniane trochę.
@oluchapoducha - noooo to spanie to najgorsze a pijesz kawę?
A dziękuję, czuję się dobrze, dalej ciąża mi nie dokucza. Tylko smaki mam pozmieniane trochę.
@oluchapoducha - noooo to spanie to najgorsze a pijesz kawę?
reklama
Colorado1989
@Sonia30 - a dużo Ci wartości skoczyły?
@agawid - psychika też musi odpocząć! U nas co prawda w cyklu stymulowanym ciągle, ale udało się w takim cyklu, gdzie ja już byłam pewna, że znowu nic z tego, byłam zła z tego powodu, już twierdziłam, że jak teraz się nie uda i potem laparoskopia i po niej też nie będzie efektów, to dajemy sobie spokój Z przytulaniami w tym cyklu też nie udało nam się idealnie, ostatnie było w noc przed zastrzykiem ovitrelle, a zalecają, żeby przytulać się dzień przed, w dzień i dzień po A potem to już miałam taki zły humor, że nawet nie chciałam myśleć o przytulaniach.
@agawid - psychika też musi odpocząć! U nas co prawda w cyklu stymulowanym ciągle, ale udało się w takim cyklu, gdzie ja już byłam pewna, że znowu nic z tego, byłam zła z tego powodu, już twierdziłam, że jak teraz się nie uda i potem laparoskopia i po niej też nie będzie efektów, to dajemy sobie spokój Z przytulaniami w tym cyklu też nie udało nam się idealnie, ostatnie było w noc przed zastrzykiem ovitrelle, a zalecają, żeby przytulać się dzień przed, w dzień i dzień po A potem to już miałam taki zły humor, że nawet nie chciałam myśleć o przytulaniach.