reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Hej :-) Dziewczyny czy któraś mogłaby polecić genetyka na nfz z Lublina ? Potrzebuje poradni genetycznej i immunologicznej tez. Tylko na nfz ;-)

reklama
Chyba nikogo z okolic nie ma :(

Co taka cisza, jak tam dziewczyny? Jak morale? Jak samopoczucie? Buziaki! [emoji9]

8une3e3kck8m6mea.png

Ja też nie mogę się marca doczekać ale ogólnie muszę wyluzowac jeszcze mi się tsh i prolaktyna podniosła i nie wiem czy od tych tabletek antykoncepcyjnych

U mnie naturalny cykl. Przerwa w stymulacjach. 5lutego mam wizytę u gin. Nie liczę dni nie mierze temp mam to gdzieś ;-)

@SOSENKA90 - to jak po clo, to trzeba teraz o dobry nastrój zadbać :) fakt, czekanie jest zawsze najgorsze... ale w sumie całe życie to czekanie :) jak nie teraz na pęcherzyk, potem na pozytywny test, potem na pierwsze bicie serducha, potem 9 mcy, i tak dalej ... :)

A dziękuję, czuję się dobrze, dalej ciąża mi nie dokucza. Tylko smaki mam pozmieniane trochę.

@oluchapoducha - noooo to spanie to najgorsze ;) a pijesz kawę?

reklama
@Sonia30 - a dużo Ci wartości skoczyły?

@agawid - psychika też musi odpocząć! :) U nas co prawda w cyklu stymulowanym ciągle, ale udało się w takim cyklu, gdzie ja już byłam pewna, że znowu nic z tego, byłam zła z tego powodu, już twierdziłam, że jak teraz się nie uda i potem laparoskopia i po niej też nie będzie efektów, to dajemy sobie spokój :) Z przytulaniami w tym cyklu też nie udało nam się idealnie, ostatnie było w noc przed zastrzykiem ovitrelle, a zalecają, żeby przytulać się dzień przed, w dzień i dzień po :D A potem to już miałam taki zły humor, że nawet nie chciałam myśleć o przytulaniach.

Do góry