reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
Tsh miałam 1, 5 a teraz mam ponad 3 tagrze drufir tyle
Jeszcze w normie :) chociaż wiem, że zalecają poniżej 2. Ale jestem dowodem, że mając 3,5 też może się udać [emoji1] za to teraz w ciąży mi samo spadło do 1,6 - tak dobrego tsh nigdy nie miałam, mimo tabletek [emoji14]

A bierzesz coś na tarczycę?

8une3e3kck8m6mea.png

hejka, bylam dzis u gina infekcji nie ma, tylko hormony powodują taką reakcję że suchosc pochwy istąd to pieczenie, zrobilam usg jestm w 6tygodniu i 4 dniu ciazy serce bije :)

kawy nie pijam bo nie lubie
Oo to super wieści !! [emoji1] Pewnie skaczesz z radości! [emoji9] Termin na kiedy?

Sucho to i ja mam, przy przytulaniu zwłaszcza... Muszę chyba za jakimś lubrykantem się rozejrzeć :(

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Colorado, Olucha - mam nadzieje ze niedługo do was dołączę [emoji4] dziś miałam usg, wczoraj tez... w poniedziałek iui [emoji4][emoji4][emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry