reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
hej, colorado możesz mi przymienieć czy ty brałaś albo bieżesz glucophage? Ja juz odstawiłam to.
i nie wiem czy to po tym czy nie, ale mam bardzo niskie cukry, szczególnie na czczo ok 47, 50!
mierzę sobie glukometrem od 3ch dni.
Jak u ciebie z cukrem ok?
Ja też bardzo duzo waże i udało się zajść w ciąze

hej, colorado możesz mi przymienieć czy ty brałaś albo bieżesz glucophage? Ja juz odstawiłam to.
i nie wiem czy to po tym czy nie, ale mam bardzo niskie cukry, szczególnie na czczo ok 47, 50!
mierzę sobie glukometrem od 3ch dni.
Jak u ciebie z cukrem ok?
Ja też bardzo duzo waże i udało się zajść w ciąze
Biorę siofor 3x1000, ale będę przechodzić na 3x 850 teraz. Cukry mam w normie, nawet ciągle bliżej górnej granicy.

45-50 to przecież już hipoglikemia [emoji33] idź zbadaj sobie rano glukozę.w laboratorium i idź do lekarza koniecznie. Czasem glukometry trochę wypaczają wyniki. A jak się czujesz, jak masz taki niski cukier??

[emoji255]21.08[emoji255]
8une3e3kck8m6mea.png

no rano to słabo, ale pracuje jeszcze. byłoby łatwiej robić te badania na zwolnieniu już będąc :/ bo już pracodawca się krzywił ze idę w poiedziałek na pobranie i bede pozniej , ze w piatek mam usg genetyczne i wyjdę wcześniej.... ciekawe co powie jak już 21 marca wezmę w końcu zwolnienie ;)

co do wizyty lekarskiej, akurat dziś mój mąż odbierał receptę na duphaston bo lekarz za mało mi wypisał tego leku i nie starczyłoby mi do wizyty, i podpytał lekarza o mój niski cukier, powiedział zeby sie na razie nie martwić i poczekac na wyniki poniedziałkowe (12. 03. bede robić)z labolatorium.

co do wizyty lekarskiej, akurat dziś mój mąż odbierał receptę na duphaston bo lekarz za mało mi wypisał tego leku i nie starczyłoby mi do wizyty, i podpytał lekarza o mój niski cukier, powiedział zeby sie na razie nie martwić i poczekac na wyniki poniedziałkowe (12. 03. bede robić)z labolatorium.
A o której godzinie jesz kolację i kiedy śniadanie?

[emoji170] 21.08 [emoji170]
8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Do góry