reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
hej, colorado możesz mi przymienieć czy ty brałaś albo bieżesz glucophage? Ja juz odstawiłam to.
i nie wiem czy to po tym czy nie, ale mam bardzo niskie cukry, szczególnie na czczo ok 47, 50!
mierzę sobie glukometrem od 3ch dni.
Jak u ciebie z cukrem ok?
Ja też bardzo duzo waże i udało się zajść w ciąze
i nie wiem czy to po tym czy nie, ale mam bardzo niskie cukry, szczególnie na czczo ok 47, 50!
Colorado1989
Biorę siofor 3x1000, ale będę przechodzić na 3x 850 teraz. Cukry mam w normie, nawet ciągle bliżej górnej granicy.hej, colorado możesz mi przymienieć czy ty brałaś albo bieżesz glucophage? Ja juz odstawiłam to.
45-50 to przecież już hipoglikemia [emoji33] idź zbadaj sobie rano glukozę.w laboratorium i idź do lekarza koniecznie. Czasem glukometry trochę wypaczają wyniki. A jak się czujesz, jak masz taki niski cukier??
[emoji255]21.08[emoji255]
oluchapoducha
no rano to słabo, ale pracuje jeszcze. byłoby łatwiej robić te badania na zwolnieniu już będąc :/ bo już pracodawca się krzywił ze idę w poiedziałek na pobranie i bede pozniej , ze w piatek mam usg genetyczne i wyjdę wcześniej.... ciekawe co powie jak już 21 marca wezmę w końcu zwolnienie
oluchapoducha
co do wizyty lekarskiej, akurat dziś mój mąż odbierał receptę na duphaston bo lekarz za mało mi wypisał tego leku i nie starczyłoby mi do wizyty, i podpytał lekarza o mój niski cukier, powiedział zeby sie na razie nie martwić i poczekac na wyniki poniedziałkowe (12. 03. bede robić)z labolatorium.
Colorado1989
A o której godzinie jesz kolację i kiedy śniadanie?co do wizyty lekarskiej, akurat dziś mój mąż odbierał receptę na duphaston bo lekarz za mało mi wypisał tego leku i nie starczyłoby mi do wizyty, i podpytał lekarza o mój niski cukier, powiedział zeby sie na razie nie martwić i poczekac na wyniki poniedziałkowe (12. 03. bede robić)z labolatorium.
[emoji170] 21.08 [emoji170]
oluchapoducha
powiem szczerze ze nie mam wogule apetytu....
kolacja gdzieś ok 20 a sniadanie ok 6.30
Colorado1989
To spróbuj jeść częściej mniejsze porcje. Spadki cukru są niebezpieczne w ciąży. I jedz coś tuż przed snem najlepiej jakiś węglowodan złożonypowiem szczerze ze nie mam wogule apetytu....
oluchapoducha
dzieki za radę mialas juz usg genetyczne?
reklama
Colorado1989
Miałam to w 11 tc teraz 7 kwietnia mam moec już połówkowe [emoji33] a u Cirbie jak?dzieki za radę mialas juz usg genetyczne?