U mnie też 32 dc ale boję się sprawdzić ... owu miałam 18dc dopiero. A cykl średnio 33- 36 wiec jeszcze poczekam...Tak, dziś niby 32... jutro wynik bety. Kurczę trochę się boje ze jak jednak się okaże ze to ciąża.... a ja przez ostatnie dwa tyg robiłam dużo niewskazanych rzeczy .... [emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
SOSENKA90
Fanka BB :)
U mnie też 32 dc ale boję się sprawdzić ... owu miałam 18dc dopiero. A cykl średnio 33- 36 wiec jeszcze poczekam...
Na razie na nic się nie nastawiam, póki nie dostanę wyniku bety... objawy mam tak jak pisałam normalnie na okres- jestem zła na wszystko, bolą mnie piersi, jestem napuchnięta... tylko zauważyłam ze od tygodnia jestem ciagle głodna... może piersi od dwóch dni mnie mniej bolą.
A co do moich grzechów .... alko po świętach piłam...no wiadomo po jednym dwa drinku, nie więcej. Byłam na depilacji laserowej bikini.... [emoji33] i jestem w trakcie leczenia zęba kanałowo.... raz miałam znieczulenie, w sobotę tez idę i znów mam mieć znieczulenie.... bo boli mnie tak ze nie mogę wytrzymać
Rozumiem Cię. Tak jak Ty jestem ostrożna i pewnie też czekałabym na betę. Objawy ciąży są podobne do tych przed okresem. Ale i tak Każda odczuwa to inaczej. Ciężkie to wszystko do udzwigniecia. Twoja sprawa rozwiąże się jutro. Trzymam kciuki. Chciałabym mieć już to za sobą. Moje odczucia są tez typowo @. Spadek nastroju, ciągnie mnie brzuch i czasem jajniki plus temp 37, mam zachcianki ( jak zawsze przed okresem) no i sluz na razie bialo-żółty a potem zazwyczaj robi się czekoladowy ...Na razie na nic się nie nastawiam, póki nie dostanę wyniku bety... objawy mam tak jak pisałam normalnie na okres- jestem zła na wszystko, bolą mnie piersi, jestem napuchnięta... tylko zauważyłam ze od tygodnia jestem ciagle głodna... może piersi od dwóch dni mnie mniej bolą.
A co do moich grzechów .... alko po świętach piłam...no wiadomo po jednym dwa drinku, nie więcej. Byłam na depilacji laserowej bikini.... [emoji33] i jestem w trakcie leczenia zęba kanałowo.... raz miałam znieczulenie, w sobotę tez idę i znów mam mieć znieczulenie.... bo boli mnie tak ze nie mogę wytrzymać
SOSENKA90
Rozumiem Cię. Tak jak Ty jestem ostrożna i pewnie też czekałabym na betę. Objawy ciąży są podobne do tych przed okresem. Ale i tak Każda odczuwa to inaczej. Ciężkie to wszystko do udzwigniecia. Twoja sprawa rozwiąże się jutro. Trzymam kciuki. Chciałabym mieć już to za sobą. Moje odczucia są tez typowo @. Spadek nastroju, ciągnie mnie brzuch i czasem jajniki plus temp 37, mam zachcianki ( jak zawsze przed okresem) no i sluz na razie bialo-żółty a potem zazwyczaj robi się czekoladowy ...
Ja śluz mam biały ale niewiele i jest gesty... czuje się teraz taka podekscytowana bo czekam na ta betę i w sumie to się boje!! Ale ciagle zadaje sobie pytanie jak ??!! Przecież nie było szans....
Ciąża w większość zaskakuje ;-)Ja śluz mam biały ale niewiele i jest gesty... czuje się teraz taka podekscytowana bo czekam na ta betę i w sumie to się boje!! Ale ciagle zadaje sobie pytanie jak ??!! Przecież nie było szans....
Colorado1989
Oooooo!!!! Gratulacje! [emoji173]Na razie na nic się nie nastawiam, póki nie dostanę wyniku bety... objawy mam tak jak pisałam normalnie na okres- jestem zła na wszystko, bolą mnie piersi, jestem napuchnięta... tylko zauważyłam ze od tygodnia jestem ciagle głodna... może piersi od dwóch dni mnie mniej bolą.
Nie martw się, zawsze coś się robi, co potem okazuje się w ciąży niewskazane... Ja np przez chyba 2 tyg nie brałam kwasu foliowego bo był sfochowana na swój organizm i stwierdziłam, że teraz to na pewno nie zajdę [emoji16]
SOSENKA90
Oooooo!!!! Gratulacje! [emoji173]
Nie martw się, zawsze coś się robi, co potem okazuje się w ciąży niewskazane... Ja np przez chyba 2 tyg nie brałam kwasu foliowego bo był sfochowana na swój organizm i stwierdziłam, że teraz to na pewno nie zajdę [emoji16]
Kwasu tez nie biorę od miesiąca [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] cyrk ... normalnie cyrk [emoji23][emoji23]
Colorado1989
Odczekaj żeby było te 14 dni od owu skoro wiesz, kiedy byłaU mnie też 32 dc ale boję się sprawdzić ... owu miałam 18dc dopiero. A cykl średnio 33- 36 wiec jeszcze poczekam...
reklama
Artemida90
Dziewczyny zrobiłam test...... czy ja mam zwidy czy zle odczytuje wynik ???
Gratuluje który cykl starań?