reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Tak, dziś niby 32... jutro wynik bety. Kurczę trochę się boje ze jak jednak się okaże ze to ciąża.... a ja przez ostatnie dwa tyg robiłam dużo niewskazanych rzeczy .... [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też 32 dc ale boję się sprawdzić ... owu miałam 18dc dopiero. A cykl średnio 33- 36 wiec jeszcze poczekam...

reklama
U mnie też 32 dc ale boję się sprawdzić ... owu miałam 18dc dopiero. A cykl średnio 33- 36 wiec jeszcze poczekam...

Na razie na nic się nie nastawiam, póki nie dostanę wyniku bety... objawy mam tak jak pisałam normalnie na okres- jestem zła na wszystko, bolą mnie piersi, jestem napuchnięta... tylko zauważyłam ze od tygodnia jestem ciagle głodna... może piersi od dwóch dni mnie mniej bolą.

A co do moich grzechów .... alko po świętach piłam...no wiadomo po jednym dwa drinku, nie więcej. Byłam na depilacji laserowej bikini.... [emoji33] i jestem w trakcie leczenia zęba kanałowo.... raz miałam znieczulenie, w sobotę tez idę i znów mam mieć znieczulenie.... bo boli mnie tak ze nie mogę wytrzymać ☹️☹️

Na razie na nic się nie nastawiam, póki nie dostanę wyniku bety... objawy mam tak jak pisałam normalnie na okres- jestem zła na wszystko, bolą mnie piersi, jestem napuchnięta... tylko zauważyłam ze od tygodnia jestem ciagle głodna... może piersi od dwóch dni mnie mniej bolą.

A co do moich grzechów .... alko po świętach piłam...no wiadomo po jednym dwa drinku, nie więcej. Byłam na depilacji laserowej bikini.... [emoji33] i jestem w trakcie leczenia zęba kanałowo.... raz miałam znieczulenie, w sobotę tez idę i znów mam mieć znieczulenie.... bo boli mnie tak ze nie mogę wytrzymać ☹️☹️

Rozumiem Cię. Tak jak Ty jestem ostrożna i pewnie też czekałabym na betę. Objawy ciąży są podobne do tych przed okresem. Ale i tak Każda odczuwa to inaczej. Ciężkie to wszystko do udzwigniecia. Twoja sprawa rozwiąże się jutro. Trzymam kciuki. Chciałabym mieć już to za sobą. Moje odczucia są tez typowo @. Spadek nastroju, ciągnie mnie brzuch i czasem jajniki plus temp 37, mam zachcianki ( jak zawsze przed okresem) no i sluz na razie bialo-żółty a potem zazwyczaj robi się czekoladowy ...

Rozumiem Cię. Tak jak Ty jestem ostrożna i pewnie też czekałabym na betę. Objawy ciąży są podobne do tych przed okresem. Ale i tak Każda odczuwa to inaczej. Ciężkie to wszystko do udzwigniecia. Twoja sprawa rozwiąże się jutro. Trzymam kciuki. Chciałabym mieć już to za sobą. Moje odczucia są tez typowo @. Spadek nastroju, ciągnie mnie brzuch i czasem jajniki plus temp 37, mam zachcianki ( jak zawsze przed okresem) no i sluz na razie bialo-żółty a potem zazwyczaj robi się czekoladowy ...

Ja śluz mam biały ale niewiele i jest gesty... czuje się teraz taka podekscytowana bo czekam na ta betę i w sumie to się boje!! Ale ciagle zadaje sobie pytanie jak ??!! Przecież nie było szans....

Ja śluz mam biały ale niewiele i jest gesty... czuje się teraz taka podekscytowana bo czekam na ta betę i w sumie to się boje!! Ale ciagle zadaje sobie pytanie jak ??!! Przecież nie było szans....

Ciąża w większość zaskakuje ;-)

Oooooo!!!! Gratulacje! [emoji173]

Nie martw się, zawsze coś się robi, co potem okazuje się w ciąży niewskazane... Ja np przez chyba 2 tyg nie brałam kwasu foliowego bo był sfochowana na swój organizm i stwierdziłam, że teraz to na pewno nie zajdę [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Oooooo!!!! Gratulacje! [emoji173]

Nie martw się, zawsze coś się robi, co potem okazuje się w ciąży niewskazane... Ja np przez chyba 2 tyg nie brałam kwasu foliowego bo był sfochowana na swój organizm i stwierdziłam, że teraz to na pewno nie zajdę [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Kwasu tez nie biorę od miesiąca [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] cyrk ... normalnie cyrk [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry