Jestem z Tobą. Wyje od ranaJa z agawid możemy sobie ręce podać w tym cyklu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Mam na styczeń całe turne po lekarzach. Juz nie wiem czego się łapać :-( :-( do Twojego dzwonie jutro. Nie zaszkodzi mi to na pewno. Czy on robi iui i in vitro ? A jak z zapisami, długie kolejki ?agawid zamiast się poddawać dawaj do mojego lekarza
SOSENKA90
Fanka BB :)
Olucha okres miałam 11 grudnia. Powtorzylam test teraz wieczorem kreska jest taka sama bo moj mąż oczywiście nie wierzy jutro mam po 15 wyniki, jeśli coś wyjdzie to jadę do kliniki od razu bo przestałam brać duphaston 25dc ... nie biorę luteiny ani nic a boli mnie brzuch cały czas
SOSENKA90
Jestem z Tobą. Wyje od rana
Biedna [emoji20][emoji20] kochana mówię Ci działajcie z ta inseminacja. Nie ma się na co oglądać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Artemida90
Jestem z Tobą. Wyje od rana
Ja dopiero w pon będę ryczeć a ze mam nocki w przyszłym tyg wiec już się nie widzę na nich. We wtorek mam zabieg wycinania pieprzyka pod piersią który mnie niepokoi bo jest duży i rośnie
Tak mi szkoda tego cyklu [emoji17][emoji17]gdyby o ta owulacje nie było tak ciężko to nic bym nie mówiła a tu w perspektywie kolejne zastrzyki. Cicho liczę na laparoskopię
Nawet okres mamy w tym samym dniu niewiarygodne to jest ! Chyba jednak zrobię ten test zamiast wyć od rana ze złych przeczuc... wiem jestem durnaOlucha okres miałam 11 grudnia. Powtorzylam test teraz wieczorem kreska jest taka sama bo moj mąż oczywiście nie wierzy jutro mam po 15 wyniki, jeśli coś wyjdzie to jadę do kliniki od razu bo przestałam brać duphaston 25dc ... nie biorę luteiny ani nic a boli mnie brzuch cały czas
Wyje bo mam złe przeczucie i boję się zrobić test. Na samą myśl o niepowodzeniu trzese się z nerwów. Do pon pewnie będę wyć jeszcze bardziej. Jutro już 33 dc ...Ja dopiero w pon będę ryczeć a ze mam nocki w przyszłym tyg wiec już się nie widzę na nich. We wtorek mam zabieg wycinania pieprzyka pod piersią który mnie niepokoi bo jest duży i rośnie
Tak mi szkoda tego cyklu [emoji17][emoji17]gdyby o ta owulacje nie było tak ciężko to nic bym nie mówiła a tu w perspektywie kolejne zastrzyki. Cicho liczę na laparoskopię
Zrobiłabym inseminacje po raz 2 ale już nie wiem gdzie. Klinika w której się leczylam odpada bo straciłam zaufanie, klinika w której miałam inseminacje odpada bo zrobili mi na pecherzyku 18 mm wg wiekszosci zbyt maly byl. dodatkowo, nie dali plemnikom wspomagacza na przyspieszenie. Maz mial leniwe plemniki. Dopiero po fakcie dowiedziałam się że można było to inaczej zrobić. I gdzie tu teraz pójść na iui ... zapisałam się do 3 lekarzy w styczniu. Może ktoś mnie wreszcie potraktuje poważnie a nie jak maszynkę do robienia pieniędzy :-( :-(
SOSENKA90
Ja dopiero w pon będę ryczeć a ze mam nocki w przyszłym tyg wiec już się nie widzę na nich. We wtorek mam zabieg wycinania pieprzyka pod piersią który mnie niepokoi bo jest duży i rośnie
Artemida ja miałam laparoskopie w październiku ale u mnie wyszło ok- nic nie udrażniali... chociaż kto wie może to coś dało. Zauważyłam jeszcze jedna rzecz: od laparoskopii w październiku nie miałam ani jednej infekcji intymnej... a miałam je dość często. Może to dziwne porównanie ale tak jest u mnie akurat [emoji39]
reklama
SOSENKA90
Zrobiłabym inseminacje po raz 2 ale już nie wiem gdzie. Klinika w której się leczylam odpada bo straciłam zaufanie, klinika w której miałam inseminacje odpada bo zrobili mi na pecherzyku 18 mm wg wiekszosci zbyt maly byl. dodatkowo, nie dali plemnikom wspomagacza na przyspieszenie. Maz mial leniwe plemniki. Dopiero po fakcie dowiedziałam się że można było to inaczej zrobić. I gdzie tu teraz pójść na iui ... zapisałam się do 3 lekarzy w styczniu. Może ktoś mnie wreszcie potraktuje poważnie a nie jak maszynkę do robienia pieniędzy :-( :-(
Jesteś z okolic Warszawy? Dobrze pamietam ?