reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Gratuluje który cykl starań?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida... staramy się od maja 2016. Pierwszy cykl stymulowany clo, ovitrelle, duphaston. Mieliśmy przystąpić do inseminacji która sie nie odbyła przez rzekome leukocyty w nasieniu. Ale dam znać jutro jak odbiorę wynik bety... na razie na nic się nie nastawiam [emoji4][emoji4]

reklama
Artemida... staramy się od maja 2016. Pierwszy cykl stymulowany clo, ovitrelle, duphaston. Mieliśmy przystąpić do inseminacji która sie nie odbyła przez rzekome leukocyty w nasieniu. Ale dam znać jutro jak odbiorę wynik bety... na razie na nic się nie nastawiam [emoji4][emoji4]

Ja od stycznia 2016... clo u mnie nie działa

U mnie zadziałało i to odpowiedziały dwa jajniki wiec kto wie czego mam się teraz spodziewać [emoji23]

U mnie tez teraz na dwoch było po jednym ale na gonalu stymulacja. Boże jestem tak tego pewna ze przyjdzie @

Już kupiłam zestaw przed malpowy - lody czekoladowe

U mnie tez teraz na dwoch było po jednym ale na gonalu stymulacja. Boże jestem tak tego pewna ze przyjdzie @

Już kupiłam zestaw przed malpowy - lody czekoladowe

Ja tez jestem przekonana ze z ciąży nici :-( :-( mnie to chyba już tylko coś antydepresyjnego. Lody były wczoraj...

Ja tez jestem przekonana ze z ciąży nici :-( :-( mnie to chyba już tylko coś antydepresyjnego. Lody były wczoraj...

Aga ja tez byłam przekonana ze nici... i kto wie może beta mi nie wyjdzie... ja na Twoim miejscu spróbowałabym jeszcze raz podejść do inseminacji

sosenka podobny wynik testu jak u mnie, bylam dzis u gina i mowie mu o tej bladej kresce a on ze taka kreska świadczy o bardzo wczesnej ciąży. Ja mialam ostatni okres 8 grudnia a ty?

U gina bylam dzis, zrobił mi usg powiedział że jest bardzo wcześnie jeszcze, kazał zrobić betę i kolejne usg w lutym. dał duphaston dodatkowo . Sumując jest mały zarys czegoś nie wiem jak to się nazywa ;)

reklama
Do góry