reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Gratuluje który cykl starań?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida... staramy się od maja 2016. Pierwszy cykl stymulowany clo, ovitrelle, duphaston. Mieliśmy przystąpić do inseminacji która sie nie odbyła przez rzekome leukocyty w nasieniu. Ale dam znać jutro jak odbiorę wynik bety... na razie na nic się nie nastawiam [emoji4][emoji4]

reklama
Artemida... staramy się od maja 2016. Pierwszy cykl stymulowany clo, ovitrelle, duphaston. Mieliśmy przystąpić do inseminacji która sie nie odbyła przez rzekome leukocyty w nasieniu. Ale dam znać jutro jak odbiorę wynik bety... na razie na nic się nie nastawiam [emoji4][emoji4]

Ja od stycznia 2016... clo u mnie nie działa

U mnie zadziałało i to odpowiedziały dwa jajniki wiec kto wie czego mam się teraz spodziewać [emoji23]

U mnie tez teraz na dwoch było po jednym ale na gonalu stymulacja. Boże jestem tak tego pewna ze przyjdzie @

Już kupiłam zestaw przed malpowy - lody czekoladowe

U mnie tez teraz na dwoch było po jednym ale na gonalu stymulacja. Boże jestem tak tego pewna ze przyjdzie @

Już kupiłam zestaw przed malpowy - lody czekoladowe

Ja tez jestem przekonana ze z ciąży nici :-( :-( mnie to chyba już tylko coś antydepresyjnego. Lody były wczoraj...

Ja tez jestem przekonana ze z ciąży nici :-( :-( mnie to chyba już tylko coś antydepresyjnego. Lody były wczoraj...

Aga ja tez byłam przekonana ze nici... i kto wie może beta mi nie wyjdzie... ja na Twoim miejscu spróbowałabym jeszcze raz podejść do inseminacji

sosenka podobny wynik testu jak u mnie, bylam dzis u gina i mowie mu o tej bladej kresce a on ze taka kreska świadczy o bardzo wczesnej ciąży. Ja mialam ostatni okres 8 grudnia a ty?

U gina bylam dzis, zrobił mi usg powiedział że jest bardzo wcześnie jeszcze, kazał zrobić betę i kolejne usg w lutym. dał duphaston dodatkowo . Sumując jest mały zarys czegoś nie wiem jak to się nazywa ;)

reklama
Do góry