reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

@colorado powiem Ci, że nie raz sama siebie pytałam czy ja jestem jakaś inna, że nie mogę zajść w ciąże?? Czy to aż takie trudne? Dla mnie to jak gra w lotto, gram z marna szansa na wygrana...Straszne to ale prawdziwe. Teraz czekam na ostateczne wyniki i jak dobrze pójdzie koniec stycznia będzie punkcja, a potem tylko transfer i czekanie... Mam nadzieje, że się nie wykończę [emoji5][emoji6][emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@colorado powiem Ci, że nie raz sama siebie pytałam czy ja jestem jakaś inna, że nie mogę zajść w ciąże?? Czy to aż takie trudne? Dla mnie to jak gra w lotto, gram z marna szansa na wygrana...Straszne to ale prawdziwe. Teraz czekam na ostateczne wyniki i jak dobrze pójdzie koniec stycznia będzie punkcja, a potem tylko transfer i czekanie... Mam nadzieje, że się nie wykończę [emoji5][emoji6][emoji6]

Trzymaj się ! Na pewno się uda! Ja wierze w to ze mnie się uda inseminacja za pierwszym razem! Trzeba myśleć pozytywnie... ja zbyt długo byłam pesymistka i o mało nie popadlam w depresje ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety tak jest, zawsze pierwsze my - kobiety obwiniamy siebie. Z drugiej strony, trudno powiedzieć, że to jakaś "wina", to po prostu zawsze jakiś problem zdrowotny. Ja cały czas starałam się trzymać tej myśli, tylko dzięki temu nie ześwirowałam... A nie ukrywam, zdarzało mi się pomyśleć, że mąż zasługuje na lepszą, taką "wiatropylną" ... No i potem wyrzuty sumienia i złość ja siebie, że tak myślę, no i tak w kółko... Nawet mu tego nie mówiłam, bo bym tylko opieprz zebrała [emoji6]

Jedno jest pewne, przedłużone starania i problemy z poczęciem to test dla nas samych i dla związków. Jakby nie patrzeć, wychodzimy po tym silniejsze :)

Wierzę, że Ci się uda [emoji9] będę trzymać za Was dziewczyny kciuki tak mocno, że aż mi zbieleją! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

8une3e3kck8m6mea.png

@sosenka jedź jak najszybciej [emoji2]pozbędziesz się złudzeń i wszystko będzie jasne [emoji5]trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307]

Woow super 2 kreseczka :-) jedz na betę i wracaj do nas z dobrymi info ! Odważyłas się zatestowac. Brawo ! To już po terminie @ ? :-)

Tak, dziś niby 32... jutro wynik bety. Kurczę trochę się boje ze jak jednak się okaże ze to ciąża.... a ja przez ostatnie dwa tyg robiłam dużo niewskazanych rzeczy .... [emoji20]

reklama
Tak, dziś niby 32... jutro wynik bety. Kurczę trochę się boje ze jak jednak się okaże ze to ciąża.... a ja przez ostatnie dwa tyg robiłam dużo niewskazanych rzeczy .... [emoji20]

Kochana mówi się że jak kobieta nieświadoma ze jest w ciąży to nic dziecku nie szkodzi. Wiem, ze to się może wydawać głupie porzekadło ,ale tak jest. Teraz dbaj o siebie. Witaminy, bogata dieta, dużo spać a przede wszystkim spokojnie !

Do góry