reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

@colorado powiem Ci, że nie raz sama siebie pytałam czy ja jestem jakaś inna, że nie mogę zajść w ciąże?? Czy to aż takie trudne? Dla mnie to jak gra w lotto, gram z marna szansa na wygrana...Straszne to ale prawdziwe. Teraz czekam na ostateczne wyniki i jak dobrze pójdzie koniec stycznia będzie punkcja, a potem tylko transfer i czekanie... Mam nadzieje, że się nie wykończę [emoji5][emoji6][emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@colorado powiem Ci, że nie raz sama siebie pytałam czy ja jestem jakaś inna, że nie mogę zajść w ciąże?? Czy to aż takie trudne? Dla mnie to jak gra w lotto, gram z marna szansa na wygrana...Straszne to ale prawdziwe. Teraz czekam na ostateczne wyniki i jak dobrze pójdzie koniec stycznia będzie punkcja, a potem tylko transfer i czekanie... Mam nadzieje, że się nie wykończę [emoji5][emoji6][emoji6]

Trzymaj się ! Na pewno się uda! Ja wierze w to ze mnie się uda inseminacja za pierwszym razem! Trzeba myśleć pozytywnie... ja zbyt długo byłam pesymistka i o mało nie popadlam w depresje ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety tak jest, zawsze pierwsze my - kobiety obwiniamy siebie. Z drugiej strony, trudno powiedzieć, że to jakaś "wina", to po prostu zawsze jakiś problem zdrowotny. Ja cały czas starałam się trzymać tej myśli, tylko dzięki temu nie ześwirowałam... A nie ukrywam, zdarzało mi się pomyśleć, że mąż zasługuje na lepszą, taką "wiatropylną" ... No i potem wyrzuty sumienia i złość ja siebie, że tak myślę, no i tak w kółko... Nawet mu tego nie mówiłam, bo bym tylko opieprz zebrała [emoji6]

Jedno jest pewne, przedłużone starania i problemy z poczęciem to test dla nas samych i dla związków. Jakby nie patrzeć, wychodzimy po tym silniejsze :)

Wierzę, że Ci się uda [emoji9] będę trzymać za Was dziewczyny kciuki tak mocno, że aż mi zbieleją! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

8une3e3kck8m6mea.png

@sosenka jedź jak najszybciej [emoji2]pozbędziesz się złudzeń i wszystko będzie jasne [emoji5]trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307]

Woow super 2 kreseczka :-) jedz na betę i wracaj do nas z dobrymi info ! Odważyłas się zatestowac. Brawo ! To już po terminie @ ? :-)

Tak, dziś niby 32... jutro wynik bety. Kurczę trochę się boje ze jak jednak się okaże ze to ciąża.... a ja przez ostatnie dwa tyg robiłam dużo niewskazanych rzeczy .... [emoji20]

reklama
Tak, dziś niby 32... jutro wynik bety. Kurczę trochę się boje ze jak jednak się okaże ze to ciąża.... a ja przez ostatnie dwa tyg robiłam dużo niewskazanych rzeczy .... [emoji20]

Kochana mówi się że jak kobieta nieświadoma ze jest w ciąży to nic dziecku nie szkodzi. Wiem, ze to się może wydawać głupie porzekadło ,ale tak jest. Teraz dbaj o siebie. Witaminy, bogata dieta, dużo spać a przede wszystkim spokojnie !

Do góry