reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Jak stwierdzisz, że nie masz opcji, będziesz chciała spróbować to odezwij się na priv, dam Ci kontakt :) ja kilka razy z mojego końca śląska byłam w Warszawie u lekarza [emoji1] co prawda u endokrynologa, bo nie wyobrażam sobie tyle dojeżdżać do gina... Tym bardziej, że w okresie starań to 2 x w miesiącu byłam u gina.

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Artemida troszkę czuje jajniki, po za tym nic szczególnego. Jutro idę do ginekologa, już się niecierpliwię
A masz jakiś nadmierny sluz ? Albo wyższa temp ? A te jajniki kluja z 1 strony czy oba ?Pytam bo obserwuje siebie a test boje się na razie zrobić. Tyle razy już się zawiodłam ... :-(

U mnie trochę białego śluzu ale tylko śladowo, ból jajników raz jeden raz drugi (miałam podwójna owulacje) a od tygodnia rwący ból podbrzusza napadowy na szczęście nie stały i to tyle

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jak stwierdzisz, że nie masz opcji, będziesz chciała spróbować to odezwij się na priv, dam Ci kontakt :) ja kilka razy z mojego końca śląska byłam w Warszawie u lekarza [emoji1] co prawda u endokrynologa, bo nie wyobrażam sobie tyle dojeżdżać do gina... Tym bardziej, że w okresie starań to 2 x w miesiącu byłam u gina.

8une3e3kck8m6mea.png
Kochana słyszałaś juz serduszko maluszka ? ♡♡♡

Do góry