oluchapoducha
Fanka BB :)
sosenka ja też byłam przekonana że nam się nie uda bez clo czy dupka, więc bądź też dobrej myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O pierwszą ... niestety już to tyle trwa. Od maja 2016drogo kurdę :/
aga a powiedz czy Ty się starasz o pierwszą czy kolejną ciążę?
sosenka ja też byłam przekonana że nam się nie uda bez clo czy dupka, więc bądź też dobrej myśli
Tak jest p. Bator. Robiła mi iui@agawid z tego co słyszałam od koleżanki w Radomiu tez jest dobra Pani doktor [emoji5]w tej chwili nie pamietam nazwiska. Co do „cytomegalii” to powiem Wam, że to wcale nie jakiś tam wirus. Jeżeli przytrafi się na początku ciąży, może dojść do poronienia... Powiem Wam, ze tego wszystkiego jest tyle planując ciąże, że naprawdę teraz to wiem, ze dziecko to największy i najwspanialszy cud jaki może kobiecie/człowiekowi/rodzicom przydarzyć [emoji1317][emoji1348]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O pierwszą ... niestety już to tyle trwa. Od maja 2016
Mój jest z Chełmka (pogranicze woj. Małopolskiego i Śląskiego) albo w Tychach przyjmuje też. Ale wiem że dziewczyny do niego z daleka jeżdżą.A Twój lekarz skąd jest ? Szukam kogoś godnego polecenia :-) jak samopoczucie ?
Dziękuję :-) :-) ciesze się ze ciąża nie daje Ci w kość :-) super ! Kawał drogi od Radomia do Ciebie. Ale spróbować z konsultacja możnaMój jest z Chełmka (pogranicze woj. Małopolskiego i Śląskiego) albo w Tychach przyjmuje też. Ale wiem że dziewczyny do niego z daleka jeżdżą.
Problem z miesiączkami miałam od początku, czyli 15 roku życia, w wieku 18 lat poszłam do gina, no i dopiero 10 lat później znalazłam gina, co ogarnia...
A samopoczucie dobre, tylko dalej zasypiam co chwilę zero mdłości i tego typu rewelacji. Czasem podbrzusze pociągnie, piersi już trochę mniej bolą. Naprawdę nie mogę narzekać, oby tak zostało i z pyrką było wszystko ok [emoji173]