reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Póki nie ma okresu jest nadzieja ! Może udało się :-) różne juz tu historie bywały. Będziesz robić test czy czekasz na samoistne rozwiązanie ?

Chyba jutro zrobię test... chociaż nie, zapomniałam wejść do apteki... [emoji39] zrobię pojutrze rano jeśli nie dostanę miesiączki - a same miesiączki tak, są mega bolesne i obfite, ale zaczyna mnie mocno bolec równo po tym jak rano wstanę i dostanę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
to jak leczysz się w wawie to polecam gorąco mojego gina jak już całkowicie zwątpisz w swojego, on przyjmuje prywatnie i 1x wtyg na nfz. na nfz kolejki ;/ nie jest kosmicznie drogi bo wizyta 120 zł była, a od tego roku 130zł. w innych przychodniach to od 150 zł się zaczynają ceny

Sorry za dwa takie same posty - coś mi się zawiesiło [emoji39] Ty to trzymaj Olucha na pamiątkę [emoji3] jestem przekonana ze za kilka dni będą dwie grube krechy [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Poza tym- dziewczyny ... inseminacja się nie odbyła bo moj mąż miał lub nadal ma ... te leukocyty w nasieniu. Później co prawda w święta było małe co nie co... ale wątpię żeby udało nam się bez „wspomagania”

to jak leczysz się w wawie to polecam gorąco mojego gina jak już całkowicie zwątpisz w swojego, on przyjmuje prywatnie i 1x wtyg na nfz. na nfz kolejki ;/ nie jest kosmicznie drogi bo wizyta 120 zł była, a od tego roku 130zł. w innych przychodniach to od 150 zł się zaczynają ceny
Cena super. Obecnie place 200 zł. Musze go znaleźć i zapisać się

reklama
Poza tym- dziewczyny ... inseminacja się nie odbyła bo moj mąż miał lub nadal ma ... te leukocyty w nasieniu. Później co prawda w święta było małe co nie co... ale wątpię żeby udało nam się bez „wspomagania”

Już nie takie historie tu były ;-) jedna z dziewczyn zaszła w ciąże z niedrożnościa i z bardzo kiepskim nasienie męża

Do góry