reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Póki nie ma okresu jest nadzieja ! Może udało się :-) różne juz tu historie bywały. Będziesz robić test czy czekasz na samoistne rozwiązanie ?

Chyba jutro zrobię test... chociaż nie, zapomniałam wejść do apteki... [emoji39] zrobię pojutrze rano jeśli nie dostanę miesiączki - a same miesiączki tak, są mega bolesne i obfite, ale zaczyna mnie mocno bolec równo po tym jak rano wstanę i dostanę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
to jak leczysz się w wawie to polecam gorąco mojego gina jak już całkowicie zwątpisz w swojego, on przyjmuje prywatnie i 1x wtyg na nfz. na nfz kolejki ;/ nie jest kosmicznie drogi bo wizyta 120 zł była, a od tego roku 130zł. w innych przychodniach to od 150 zł się zaczynają ceny

Sorry za dwa takie same posty - coś mi się zawiesiło [emoji39] Ty to trzymaj Olucha na pamiątkę [emoji3] jestem przekonana ze za kilka dni będą dwie grube krechy [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Poza tym- dziewczyny ... inseminacja się nie odbyła bo moj mąż miał lub nadal ma ... te leukocyty w nasieniu. Później co prawda w święta było małe co nie co... ale wątpię żeby udało nam się bez „wspomagania”

to jak leczysz się w wawie to polecam gorąco mojego gina jak już całkowicie zwątpisz w swojego, on przyjmuje prywatnie i 1x wtyg na nfz. na nfz kolejki ;/ nie jest kosmicznie drogi bo wizyta 120 zł była, a od tego roku 130zł. w innych przychodniach to od 150 zł się zaczynają ceny
Cena super. Obecnie place 200 zł. Musze go znaleźć i zapisać się

reklama
Poza tym- dziewczyny ... inseminacja się nie odbyła bo moj mąż miał lub nadal ma ... te leukocyty w nasieniu. Później co prawda w święta było małe co nie co... ale wątpię żeby udało nam się bez „wspomagania”

Już nie takie historie tu były ;-) jedna z dziewczyn zaszła w ciąże z niedrożnościa i z bardzo kiepskim nasienie męża

Do góry