reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
Dziękujemy, wszystko ok, poza jednym epizodem jak mały pół dnia mi się nie ruszał i pojechałam do szpitala sprawdzić go, ale po prostu miał dzień leniuszka :) a mi na głowie chyba pierwsze siwe włosy wyrosły [emoji4]

A u Ciebie jak? [emoji8]
W poniedziałek idę na drugie usg. Powinno już być cos widac jak będzie ok. Cały czas jestem sceptyczna

Martwi mnie bo mam ponad norme glukoze na czczo :/
Ogolnie to cieszę się ale też rozważnie mysle ze przeciez wszystko moze sie wydarzyć

W poniedziałek idę na drugie usg. Powinno już być cos widac jak będzie ok. Cały czas jestem sceptyczna

Martwi mnie bo mam ponad norme glukoze na czczo :/
Ogolnie to cieszę się ale też rozważnie mysle ze przeciez wszystko moze sie wydarzyć
Dokładnie, różnie może być, ale trochę radości można mieć [emoji8] a jak się czujesz?

Glukozą się nie martw, najwyżej dietę wdrożysz, w ciąży cukry potrafią wariować. Mi teraz lekarz kazał mierzyć cukier na czczo i po posiłkach, bo na sam koniec też potrafi się popieprzyć :)

Dokładnie, różnie może być, ale trochę radości można mieć [emoji8] a jak się czujesz?

Glukozą się nie martw, najwyżej dietę wdrożysz, w ciąży cukry potrafią wariować. Mi teraz lekarz kazał mierzyć cukier na czczo i po posiłkach, bo na sam koniec też potrafi się popieprzyć :)
Ciągle jestem śpiąca strasznie mi to przeszkadza, bo do 14 czasem nie umiem żyć... A muszę jeszcze pracowac.
Miałam dwa dni takich ala mdłości ale nie ma dramatu.

Progesteron jest tu winowajcą, ale to minie :) odpoczywaj, gdy tylko masz okazję, organizm ma teraz dużo do zrobienia [emoji8]
Staram sie. Ciężko mi wziąć wolne w pracy a jak wezme to muszę siedzieć by zrobić to co mam zaplanowane na następny dzień.. woec tym sposobem dzis zamiast wyjsc o 16 wyszlam o 18.30 :/

Staram sie. Ciężko mi wziąć wolne w pracy a jak wezme to muszę siedzieć by zrobić to co mam zaplanowane na następny dzień.. woec tym sposobem dzis zamiast wyjsc o 16 wyszlam o 18.30 :/
Oj to ciężko... A kiedy będziesz wybierać się na L4? Ja przyznam się, że od 2 tygodni dopiero jestem i już mnie nudzi [emoji33]

reklama
Do góry