reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
Dziękujemy, wszystko ok, poza jednym epizodem jak mały pół dnia mi się nie ruszał i pojechałam do szpitala sprawdzić go, ale po prostu miał dzień leniuszka :) a mi na głowie chyba pierwsze siwe włosy wyrosły [emoji4]

A u Ciebie jak? [emoji8]
W poniedziałek idę na drugie usg. Powinno już być cos widac jak będzie ok. Cały czas jestem sceptyczna

Martwi mnie bo mam ponad norme glukoze na czczo :/
Ogolnie to cieszę się ale też rozważnie mysle ze przeciez wszystko moze sie wydarzyć

W poniedziałek idę na drugie usg. Powinno już być cos widac jak będzie ok. Cały czas jestem sceptyczna

Martwi mnie bo mam ponad norme glukoze na czczo :/
Ogolnie to cieszę się ale też rozważnie mysle ze przeciez wszystko moze sie wydarzyć
Dokładnie, różnie może być, ale trochę radości można mieć [emoji8] a jak się czujesz?

Glukozą się nie martw, najwyżej dietę wdrożysz, w ciąży cukry potrafią wariować. Mi teraz lekarz kazał mierzyć cukier na czczo i po posiłkach, bo na sam koniec też potrafi się popieprzyć :)

Dokładnie, różnie może być, ale trochę radości można mieć [emoji8] a jak się czujesz?

Glukozą się nie martw, najwyżej dietę wdrożysz, w ciąży cukry potrafią wariować. Mi teraz lekarz kazał mierzyć cukier na czczo i po posiłkach, bo na sam koniec też potrafi się popieprzyć :)
Ciągle jestem śpiąca strasznie mi to przeszkadza, bo do 14 czasem nie umiem żyć... A muszę jeszcze pracowac.
Miałam dwa dni takich ala mdłości ale nie ma dramatu.

Progesteron jest tu winowajcą, ale to minie :) odpoczywaj, gdy tylko masz okazję, organizm ma teraz dużo do zrobienia [emoji8]
Staram sie. Ciężko mi wziąć wolne w pracy a jak wezme to muszę siedzieć by zrobić to co mam zaplanowane na następny dzień.. woec tym sposobem dzis zamiast wyjsc o 16 wyszlam o 18.30 :/

Staram sie. Ciężko mi wziąć wolne w pracy a jak wezme to muszę siedzieć by zrobić to co mam zaplanowane na następny dzień.. woec tym sposobem dzis zamiast wyjsc o 16 wyszlam o 18.30 :/
Oj to ciężko... A kiedy będziesz wybierać się na L4? Ja przyznam się, że od 2 tygodni dopiero jestem i już mnie nudzi [emoji33]

reklama
Do góry