Cześć kochane, proszę Was o pomoc i rade co robić. W tamtym tyg tak dla formalności zrobiłam test i wyszedł pozytywny - pierwszy raz. Moje zaskoczenie było ogromne i radość też. W 34 d.c zrobiłam bete i wyszła 60, 32, powtórzyłam dziś czyli 37 d.c a tu zaledwie 84,63. Pytałam 3 lekarzy, do których chodze przez tel. Jeden mówi,że mały przyrost, dwaj pozostali,że na tak wczesnym etapie nie ma się czym przejmować i żeby powtórzyć badanie w przyszłym tyg. Ja oczywiście się przejęłam i to bardzo. Załamał mnie ten niski przyrost, a Wy co myślicie?
reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Z tego co pamiętam, to teoretycznie beta powinna podwajać się co dwa dni, ale bywają odstępstwa od tego. Nie zostaje nic innego, tylko czekać na rozwój wydarzeń [emoji8]Cześć kochane, proszę Was o pomoc i rade co robić. W tamtym tyg tak dla formalności zrobiłam test i wyszedł pozytywny - pierwszy raz. Moje zaskoczenie było ogromne i radość też. W 34 d.c zrobiłam bete i wyszła 60, 32, powtórzyłam dziś czyli 37 d.c a tu zaledwie 84,63. Pytałam 3 lekarzy, do których chodze przez tel. Jeden mówi,że mały przyrost, dwaj pozostali,że na tak wczesnym etapie nie ma się czym przejmować i żeby powtórzyć badanie w przyszłym tyg. Ja oczywiście się przejęłam i to bardzo. Załamał mnie ten niski przyrost, a Wy co myślicie?
Colorado1989
Kochana, nerwy nic tu nie pomogą... Trzeba dać się dziać sprawom [emoji8] trzymam kciuki, żeby się udało, ale to natura tutaj gra pierwsze skrzypce, bo lekarze też nic nie zrobią.Ja też dużo dziś o tym czytałam i czarne myśli mam, siedzę i rycze, zobaczymy co będzie w przyszłym tygodniu
Ja kiedyś za wczas zrobiłam sobie betę, wyszła mi coś poniżej 10, za dwa dni zrobiłam o już spadło niemal do zera, tego samego dnia dostałam okresu, wolałabym nie wiedzieć
Tak więc staraj się zachować zimną krew :* tym bardziej, że na dalszym etapie też nerwy ze stali są potrzebne [emoji6]
Stokrotenka23
Tez tak uważam. Natura wie co robiKochana, nerwy nic tu nie pomogą... Trzeba dać się dziać sprawom [emoji8] trzymam kciuki, żeby się udało, ale to natura tutaj gra pierwsze skrzypce, bo lekarze też nic nie zrobią.
Ja kiedyś za wczas zrobiłam sobie betę, wyszła mi coś poniżej 10, za dwa dni zrobiłam o już spadło niemal do zera, tego samego dnia dostałam okresu, wolałabym nie wiedzieć
Tak więc staraj się zachować zimną krew :* tym bardziej, że na dalszym etapie też nerwy ze stali są potrzebne [emoji6]
MasterKa
Bądź dobrej myśli [emoji10]No nic dziewczyny, przepłakałam troche, potem usnęłam. Macie racje trzeba czekać. Przyrost jest, ale niewielki. Może w przyszłym tygodniu sytuacja nieco się wyjaśni, pozdrawiam
Colorado1989
No pogoda hardcorowa na chodzenie teraz w zaawansowanej ciąży, gdybym mogła tylko ochłodzić się w jakiejś wodzie, basenie, jeziorze, gdziekolwiek to byłoby całkiem znośnie ale za 11 dni najpóźniej będę już po cc, to mnie podnosi na duchu [emoji4] a u Ciebie jak? [emoji8]Hej dziewczynki ! Co tam słychać? Jak nasze Brzuchatki znoszą upał? ;c aż Wam współczuję !
Zytka, jak tam?
Jak tam u pozostałych staraczek? Te upały to też masakryczne na starania [emoji33] no, chyba że się jest na jakiś fajnych wakacjach [emoji7]
reklama
Dziś przepisali mi na stymulacje letrozol. Czy któraś z Was brała ? Trochę się boję, bo to lek na nowotwór ... opinie są bardzo różne
Będę wdzięczna za opinię
Będę wdzięczna za opinię