reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Prof twierdzi ze mam niedomoge ciałka zoltego. Niski progesreron w 2fazie cyklu. Choc w ubieglym miesiacu mialam piekne wyniki :-) skacze mi to jak chce. pcos wykluczył.

reklama
Siemie pije wlasciwie codziennie. Moze za duzo wody, nie wiem..
Nie wiem czy na ból to pomoże, ale na kiszki wszelkie kiszonki są świetne
Tylko kiszone rzeczy, a nie zakwaszane jak to w większości kupnych rzeczy :)
Prof twierdzi ze mam niedomoge ciałka zoltego. Niski progesreron w 2fazie cyklu. Choc w ubieglym miesiacu mialam piekne wyniki :-) skacze mi to jak chce. pcos wykluczył.
No niestety, ciężko to ustabilizować... Znam ten ból i to rozczarowanie po chwilach radości z tego, że jednak się coś uregulowało... Powiem Ci, że ja już się jakiś czas temu poddałam, stwierdziliśmy z mężem, że chcemy spróbować zajść w ciążę. Jak się uda, to potem odstawiam hormony i niech organizm działa jak chce.

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

Masz racje. Teraz trzeba się wspomóc a potem niech się samo robi co chce. Niedługo mam wizytę i będę chciała wrócić do stymulacji

I weź tu człowieku bądz mądry... Mam nadzieję że Twój lekarz ma jakiś plan :) musi się w końcu udać.
Co myślicie o ziołach? Klimuszko, Sroka, może maca? Zeżarłabym nawet murawę z boiska żeby się tylko pco pozbyć.

Aktualizacja: progesteron 22dc (bo 21 to była niedziela) wynosi 0,20 ng/ml

Nie no szał mam nadzieję że się w tym cyklu nie przepracował za bardzo cholernik jeden...

Uuu to identyczny jak mój :-D pierdzielony skunks tez taki wysoki ze hej ... możesz mieć też niewydolnosc ciałka żółtego. A to pcos na jakiej podstawie Ci ktoś orzekł ? ;-)

Masz racje. Teraz trzeba się wspomóc a potem niech się samo robi co chce. Niedługo mam wizytę i będę chciała wrócić do stymulacji
Powiem Ci szczerze, że po 5 miesiącach stymulacji i 28dniowych cykli nie wiem, czy chciałabym, żeby mi sie cykl unormował. Przez 3/4 miesiąca źle się czułam, dziękuję za takie rewelacje, nie wiem jak kobiety to znoszą naturalnie [emoji16] normalnie to ja raz na kwartał i rzadziej miewałam okres [emoji14]
I weź tu człowieku bądz mądry... Mam nadzieję że Twój lekarz ma jakiś plan :) musi się w końcu udać.
Co myślicie o ziołach? Klimuszko, Sroka, może maca? Zeżarłabym nawet murawę z boiska żeby się tylko pco pozbyć.

Aktualizacja: progesteron 22dc (bo 21 to była niedziela) wynosi 0,20 ng/ml

Nie no szał mam nadzieję że się w tym cyklu nie przepracował za bardzo cholernik jeden...
Eee z murawą to tylko robali byś się najadła [emoji16][emoji16][emoji16]

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

To jest jak rozmowa lekarza z pacjentem... pacjent : i co mi jest ?
lekarz : na zdjęciu rentgenowskim wyszło panu złamanie zebra ale naprawilismy to w fotoszopie...

;-) jakie realne.

Nie no po prostu ręce opadają, ciekawe kiedy @ się pojawi...
Uuu to identyczny jak mój :-D pierdzielony skunks tez taki wysoki ze hej ... możesz mieć też niewydolnosc ciałka żółtego. A to pcos na jakiej podstawie Ci ktoś orzekł ? ;-)

Mój cudowny ex gin na podstawie wywiadu i USG. Mam nadmierne owłosienie nad którym na szczęście jakoś panuje, mięta mi bardzo pomogła. Trądzik ale już jest go mniej - znowu mięta. Bardzo długie nieregularne cykle i duuużo pęcherzyków w jajnikach.

reklama
Wow to miałaś luks spokój :-) tylko ze u mnie im dłuższy cykl tym bardziej napierdziela mnie macica w 1dc. :-(

Do góry