reklama
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Siemie pije wlasciwie codziennie. Moze za duzo wody, nie wiem..Jelito? To nie dobrze, może siemię lniane pomoze? Teraz mądry człowiek musi tam zajrzeć
Colorado1989
Nie wiem czy na ból to pomoże, ale na kiszki wszelkie kiszonki są świetneSiemie pije wlasciwie codziennie. Moze za duzo wody, nie wiem..
Tylko kiszone rzeczy, a nie zakwaszane jak to w większości kupnych rzeczy
No niestety, ciężko to ustabilizować... Znam ten ból i to rozczarowanie po chwilach radości z tego, że jednak się coś uregulowało... Powiem Ci, że ja już się jakiś czas temu poddałam, stwierdziliśmy z mężem, że chcemy spróbować zajść w ciążę. Jak się uda, to potem odstawiam hormony i niech organizm działa jak chce.Prof twierdzi ze mam niedomoge ciałka zoltego. Niski progesreron w 2fazie cyklu. Choc w ubieglym miesiacu mialam piekne wyniki :-) skacze mi to jak chce. pcos wykluczył.
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
Prof twierdzi ze mam niedomoge ciałka zoltego. Niski progesreron w 2fazie cyklu. Choc w ubieglym miesiacu mialam piekne wyniki :-) skacze mi to jak chce. pcos wykluczył.
I weź tu człowieku bądz mądry... Mam nadzieję że Twój lekarz ma jakiś plan musi się w końcu udać.
Co myślicie o ziołach? Klimuszko, Sroka, może maca? Zeżarłabym nawet murawę z boiska żeby się tylko pco pozbyć.
Aktualizacja: progesteron 22dc (bo 21 to była niedziela) wynosi 0,20 ng/ml
Nie no szał mam nadzieję że się w tym cyklu nie przepracował za bardzo cholernik jeden...
Colorado1989
Powiem Ci szczerze, że po 5 miesiącach stymulacji i 28dniowych cykli nie wiem, czy chciałabym, żeby mi sie cykl unormował. Przez 3/4 miesiąca źle się czułam, dziękuję za takie rewelacje, nie wiem jak kobiety to znoszą naturalnie [emoji16] normalnie to ja raz na kwartał i rzadziej miewałam okres [emoji14]Masz racje. Teraz trzeba się wspomóc a potem niech się samo robi co chce. Niedługo mam wizytę i będę chciała wrócić do stymulacji
Eee z murawą to tylko robali byś się najadła [emoji16][emoji16][emoji16]I weź tu człowieku bądz mądry... Mam nadzieję że Twój lekarz ma jakiś plan musi się w końcu udać.
Co myślicie o ziołach? Klimuszko, Sroka, może maca? Zeżarłabym nawet murawę z boiska żeby się tylko pco pozbyć.
Aktualizacja: progesteron 22dc (bo 21 to była niedziela) wynosi 0,20 ng/ml
Nie no szał mam nadzieję że się w tym cyklu nie przepracował za bardzo cholernik jeden...
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
Nie no po prostu ręce opadają, ciekawe kiedy @ się pojawi...
Mój cudowny ex gin na podstawie wywiadu i USG. Mam nadmierne owłosienie nad którym na szczęście jakoś panuje, mięta mi bardzo pomogła. Trądzik ale już jest go mniej - znowu mięta. Bardzo długie nieregularne cykle i duuużo pęcherzyków w jajnikach.
Uuu to identyczny jak mój pierdzielony skunks tez taki wysoki ze hej ... możesz mieć też niewydolnosc ciałka żółtego. A to pcos na jakiej podstawie Ci ktoś orzekł ? ;-)
Mój cudowny ex gin na podstawie wywiadu i USG. Mam nadmierne owłosienie nad którym na szczęście jakoś panuje, mięta mi bardzo pomogła. Trądzik ale już jest go mniej - znowu mięta. Bardzo długie nieregularne cykle i duuużo pęcherzyków w jajnikach.
reklama