reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

nie wiem ile przytylam wagowo, bo moja waga roznie pokazuje i waze sie tylko u gina, ale w ciagu tygodnia przybyły mi 3 cm w pasie :) to na pewno gruszki i mleko ;)

reklama
A ja wg wagi ginki na koniec 30tc przytyłam 10,5kg, ale nie bardzo w to wierzę, bo waży mnie zawsze w ubraniu i butach i coś tam sobie odejmuje, więc wielkość błędu może być duża ;) A moja waga łazienkowa też nie jest dokładna, ale szacunkowo wychodzi mi, że przynajmniej 11-12kg mam do przodu!

Doxa czyli można powiedzieć, że idziemy "łeb w łeb" oczywiście opierając się na Twojej nie ginki wadze :-) Ja też mam ok 12 kg więcej.

no to ja już nie wiem co o tym myśleć. ::)
11 tydz ciąży= waga bez zmian
17 =2 kg na plusie
21 = bez zmian
27= bez zmian
czyli od początku ciąży przybyło mi tylko 2 kg, a brzuch rosnie jak balonik :D

no wlasnie ciesz się póki masz z czego,bo jak dowiesz się później ile tak naprawde przytyłaś to przewrócisz się z wrażenia ;D

reklama
Do góry