reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

witaj herbatko późno do nas dołączyłaś ale mam nadzieję że na stałe. jako, że nie ma doxy ja musze napisac sakramentalne słowa : najczęściej rozmawiamy na wątku witaj ;D

reklama
Herbatka to dobrze ze czujesz się w swojej skórze dobrze bo ja w swojej nie najlepiej też chciałąbym mieć dopiero 6 kg do przodu..ale żyję z nadzieją że schudnę.

a ja wam się pochwalę, ze mimo iż przytyłam 13 kilo, to nie mam żadnych rozstępów... ale wszystko przede mną :)
a poza tym kobieta w ciąży ślicznie wygląda taka tłuściutka... jak pączuś. mniam :)

Ja około 8 kg. Ciezko mi stwierdzic, bo moja waga u gina przy pierwszej wizycie byla inna niz moja normalna waga wiec uznaję o 8 kg i tylko brzuch.
A i mam piekny , wzorcowy cellulit  ;D ;D

Frezja ja kiedyś przezywałam moje rozstępy jak były małe  a  teraz mam ich setki i do tego średnicy mają ok.1 cm wygląda to strasznie a jak sobie pomyśle że czeka mnei cesarkla to kalejna rana ja już chyba brzucha nigdy w życiu nie pokażę
\
;D ;D ;D

Eeee no Lucky ty nie bierz tej cesarki tak do siebie, dzidzia jeszcze w każdej chwili może fiknąć. Ja też mam na razie pośladkowe ułożenie ale mam nadzieję że pipcia zrobi nura :) Moja koleżanka która urodziła tydzień temu też dłuuugo miała tak ułożonego swojego synka a potem nawet nie wiedziała kiedy i mały był główką w dół. Miejmy nadzieję że nasze dzieciaczki jeszcze fikną :-*

Efunia lepiej nie zpeszaj ja też nie miałąm i sie cieszyłam ale jak się zaczyły to 2 tygodnie i było ich tyle że nie da rady zliczyć chyba nawet przez kilk godzin. :)

reklama
Frezja a wiesz ja z 2 strony to nawet bym chciałą mieć cesarkę..nawet jak byłam u lekarza i jak mnie badał to poźniej stwierził żebym sie modliła o t cesarkę bo normalnego porodu nie przeżyję..jak j przy badaniu już krzyczę.
NO JA WYCHODZIŁĄM Z BRZUSZKA PRZEZ CESARKĘ I jednak sie nie przekręciłam.

Do góry