reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

Frezja piękny wynik! Tylko +1kg. Jak to osiąnęłaś kochanienka? Mam nadzieję, że coś jadłaś :laugh: :laugh:

reklama
Qrcze a mi te upały wcale nie zmniejszają apetytu :( :mad: :( :p Z resztą w domu mam przyjemny chłodek, więc jak siedzę tu to ciągle myślę o jedzeniu ::)
Zazdroszczę Ci! Frezja oby tak dalej ;)

No może przesadziam z tym "chłodkiem", na górze (poddasze) to mam całkiem duszno, ale na dole jest "do wytrzymania" bo chłodkiem tego nazwać nie można! Ale i tak już zapowiedziałam mężulkowi, że dzisiaj śpię na dole ;)

Cześć Dziewczyny,

Tym razem piszę do was z Krakowa!!! mam troszkę wolnego i korzystam...
Ja od początku ciąży przytyłam 9 kilogramów z czego w w trzy ostatnie miesiące tylko 1 kilogramek. Doktorek jeszcze 2 pozwolił tak że mam 2 kilo na 2 i pół miesiąca:-)

Cieszę się bardzo bo sama na początku nie wierzyłam że mogę kontrolować na tyle swoją wagę:-)

ja juz przytyłam 8 kilo ..ale w lipcu az 5..zwalam to na wakacje i leniuchowanie..loraz brak stresu zwiazanego ze szkołą..ciekawe ile jeszcze mi przybedzie ..nie wracam po wakacjach do pracy.. :laugh:

wiecie co, a mi waga spada albo sie popsuła ???, bo przekroczyłam juz pułap 67kg a od tygodnia waze 66,5 i nie wiem co z tym fantem zrobic, a ponoc teraz najwiecej sie przybiera :( w sumie przytyłam ok 7,5kg a w talii jak miałam chyba ok 67 lub 70 to teraz mam 96 :)

reklama
Witaj Kinga76 - faktycznie nie masz powodów do narzekania :-) Co to jest 6 kg !!! Ja niestety mam jeszcze raz tyle :D

Do góry