reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

reklama
Niby surowych nie jem, ale sałatę i surową czerwoną paprykę jak najbardziej :) A ona chyba należy do grupy ciężkostrawnych ;)

ja z surowizny wlasciwie to co jest fajnego sylaty ogorkapapryke i marchweke, ale malo, duzo mniej niz zwykle :(

Michael Montigniac on skonstruowal diete oparta na indeksie glikemicznym,chodzi o to, ze sa produkty, ktore powoduja mniejszy lub wiekszy wyrzut insuliny, a ta z kolei wplywa na gospodarke tluszczu w organizmie, chodzi o to, zeby jesc takie rzeczy, ktore ten wyrzut powoduja jak najmniejszy, albo, zeby bilans wszystkiego co zjadlo sie byl jaknajmniejszy.

Mówicie, że trzeba szukać zawsze pozytywów. Więc znalazłam: wczoraj rano ważyłam 64,6kg, a dziś 63,6kg. Kilka razy wchodziłam na wagę bo myślałam że się zawiesiła. :laugh:
Więcej stresów poproszę, hi, hi. Pierwszy mój zapis w książeczce ciążowej to 64!

Doxa, ja ważę się na jakiejś "Terraillon" z jednym miejscem po przecinku :laugh:

Syla kochana ja Ci życzę, aby waga dalej tak się "zawieszała" ;) ale już bez tych stresów!!!!!!!!!!!

Dzięki Doxik, widocznie na kogoś to wszystko musi spadać. Czemu nie na mnie.
Zresztą co ja się tak użalam, każdy ma jakieś swoje problemy. U mnie po prostu się przelewa :laugh: Oby tylko zdrowie każdemu dopisywało, reszta jakoś poleci.

reklama
doxa wystarczy wpisać w googlach monitignac i wyskoczy ci stron co niemiara
ja mam w domu książkę jeść aby schudnąć czy jakoś tak tego m. monignaca... ale zakopaną gdzisik :(

Do góry