reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

Magda nawet skory nie ma?? Ty to masz fajowo :)
Karen i te 4 kilo przeleca w niepoamiec, albo pamiec ;)
Ja pracuje nad zniknieciem skory, dzisiaj nawet z mala Anula brzuszki robilam :laugh:

reklama
a ja z powodu bólu kręgosłupa nawet brzuszków nie potrafię zrobić :-( nigdy nie pozbędę się tego brzuszka :-(

ach, Jolik, ja przyjade na inspekcje, bo cos mi sie nie chce wierzyc- nie widac, ze Ty jakikolwiek brzuszek jeszcze masz ;)

Ja tez myślę o 3 bobasie! Ale poczekam na Was.
Kochać można do szaleństwa. Frezja miałam te same dylematy. Teraz się z nich śmieje :)
Co do tycia w ciążach: Ola 8,5 kg, szybko jak się domyślacie poszłow niepamięć. Teraz 12 kg, ale słabo schodzin niby jeszcze tylko 2 zostały ale mam wrażenie, że mnie więcej jest :(

właśnie przed chwilą zeszłam z wagi. Zostało mi jeszcze tylko 0,6kg :) Zaczęłam znowu spadać na wadze. Mam nadzieję że za wcześnie się nie pochwaliłam. Może tak jeszcze 5kg ::) i zbliżę się do wagi sprzed Oskara.

Syla gratulacje!!! :)

Qrcze muszę w końcu kupić sobie porządną wagę, ja mam taką starą z tarczą i ile razy wejdę na wagę tyle mam wyników, chyba zacznę uśredniać :laugh:

Syla a Ty na jakiej się ważysz, że masz takie dokładne wyniki?

Dzieki Doxa, mam tylko nadzieję że to stały spadek. Bo raz juz spadała mi waga a później nagle fiuuuu do góry.
Ja mam taką elektroniczną. Dzisiaj jak przez cały dzień nie jadłam przez te stresy (ale o tym w wątku witam) to o 22 zjadłam 3 bułki (całe!!!) ::) aż mi teraz niedobrze. Tak więc zobaczymy co na to jutro moja waga.

Jolik, ja przestałam jeść petitki! :) Kiedyś zjadłam kilka paczek i było mi nie za fajnie. Więc teraz nawet mniejuz do nich nie ciągnie. Co któryś dzień zjem serniczek.

reklama
Do góry