reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

Ja się odcukrzam. i ku mojej radości od 2 dni nie jadłam słodkiego, nawet herbatki sobie nie osłodziłam. Właśnie herbatka...

reklama
No właśnie a jest to dość zgubne, gdyż organizm szybko przyzwyczaja się do dawki cukru i domaga się każdego dnia, Dlatego na razie odcukrzanie, a po świetach Montiniag.

montignaca ja też stosowąłam... na początku schudłam ze 3 kilo. po czym szybko i zwinnie przybrałam 8 :( ale u mnie to jeszcze kwestia nieustabilizowania tarczycy...

Ja jestem bardzo zadowolona, że waga spada i to trzyma mnie z dala od słodyczy. czasem pozwalam sobie na kawałek ciasta lub kilka biszkoptów, ale gdy widzę, że waga zamiast w dół idzie o kilkadziesiąt deko w górę to jakoś tracę ochotę na słodkie. Jak widać efekty to aż się chce, szkoda, że nigdy wcześniej takich efektów nie było ;) Nie musiałabym się teraz pilnować.

A moja koleżanka 2 dni temu przyniosła mi pudełko Rafaello!!!
Nienawidzę jej za to!!!
A Rafaello pyszniutkie ;)

no więc to, że tymsonik ma uczulenie na nabiał ma taką dobrą stronę, ze ja mogę zapomnieć o kupnych słodyczach, a z domowych to się odważam na ciastka kruche... a co sądzicie o drożdżówce??
doxa ty masz zawsze sprawdzone informacje :) powiedz czy mogę jeść drożdżówkę. w końcu tam się daje mleko...

reklama
Efunia czy możesz jeść drożdżówkę dowiesz się jak ją zjesz i poobserwujesz Tymka! Naprawdę dzieci różnie reagują. Ja jem cały nabiał, łącznie z mlekiem, serem żółtym i serami pleśniowymi i Olemu nic nie jest ...
A mojej koleżanki synek (ten diabełek 2-latek) nie tolerował mleka pod żadną postacią! Jak kiedyś nieopatrznie ona zjadła kanapkę z margaryną w której była serwatka to on miał wysypkę (a przecież to były śladowe ilości!). Na pocieszenie powiem Ci, że obecnie już może jeść nabiał i to była tylko nietolerancja pokarmowa!

Do góry