reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

Doxa, nie musiałaś rodzić naturalnie. W ciąży przecież miednica musi się trochę rozejść. Ja też wciągam spodnie spzed ciąży ale czuję że się opinają na kościach biodrowych czyli się "rozeszłam" :)

reklama
syla zazdroszczę! u mnie kości biodrowe są skrzętnie ukryte :laugh: ;D
a rzeczywiście dupsko mam szersze. no i tyle tej skory na brzuchu... ale jak się brzuch rozciągnie w pępku prawkie o 50 cm to nie jest dziwne, ze od razu się ta skóra nie wciąga... tak myślę :)

Doxa, jakiego tłuszczyku? Ty masz tłuszczyk? Dziewczyno! Ja mam tłuszczyk, ale chyba tyle samo co przed ciążą, więc luz, i tak szybko poszło, nie spodziewałam się :)
Jutro idę do gina, mam nadzieję, że powie mi, że wszystko ok i mogę zacząć pracować nad mięśniami brzucha, bo mnie wkurza. Niby niezbyt dużo, ale ja zawsze miałam płaski brzuch mimo zbędnych kilogramów, więc teraz mi się nie podoba.

Cholircia, na początku 2kg tygodniowo się spadało i taka byłam szczęśliwa że niedługo zniknę ;) a teraz STOP.

...do tego zniknięcia to mam jeszcze 66kg (bo tyle ważę obecnie ;)).

Kurczę chciałabym tak do 56-58 ale to marzenie ściętej głowy :(

No a moja waga wyglada tak w ciaży +17kg po porodzie od razu mialam -12kg i tak pozostało do tej pory czyli 5 kg do zrzucenia po porodzie porobiły mi sie rozstepy no ten nadmiar skory czy to kiedys sie zwinie jakos? ;D

reklama
No to gratulacje! Ja tez chcę 49 kg. Może być 50 kg. Ale zaczynam w to wątpić. Znajome mi mówiły, że po drugim dziecku trudniej się zrzuca. Chyba miały racje :(

Do góry