Podobne tematy
- Przyklejony
- Zamknięty
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lucky, To może i zrzucę, ale ja przed ciążą chciałam zrzucić i w dniu, w którym rozpoczęłam sensowną dietę coś mnie tknęło i zrobiłam test. I (szczęsliwie, bo chcieliśm,y mieć dziecko) dietę szlag trafił. Ale do zrzucenia mam więcej niż te 8, myślę, że jakieś 15...Lucky pisze:magdusiek zrzucisz to bez problemu..ja będę miała gorzej ale żyję z nadziją że mi się uda.
Ja teraz waże 84, przed ciążą ważyłam 76 i to było przegięcie. Przytyłam po operacji, miesiące w łózku, wszyscy podtykali mi pyszne rzeczy, póxniej mogłam juz chodzić, ale nie mogłam się ruszać - tzn. wolno chodzić mogłam, ale nic poza tym, jeśli ćwiczenia to tylko rozciąganie, a do operacji powadziłam aktywny tryb życia, narty, tenis, pływanie. No i masakra. Niby u mnie strasznie tego nie widac, mam 173 cm. wzrostu, nigdy nie miałam brzucha, zawsze był płaski, kobieca budowa - szerokie biodra, wąska talia, wkurzały mnie uda, bo po tej operacji grube się zrobiły, ale w sumie nikt mi nie wierzył, że tyle ważyłam. Chodziłam w spzilkach, krótkich sukienkach i było ok. Chuda nie byłam, ale też nikt nie nazwałby mnie przy kości. Ale myślę sobie, że miesiące z maleństwem powinny zrobić swoje. Szczególnei, że chciałabym karmić piersią, a dieta przy karmieniu do jakiś najpyszniejszych nei należy. No nic, wszystko przede mną. Może przy większej ilości do zrzucenia łatwiej się będzie zmobilizować?Lucky pisze:magdusiek przy dzidzi jest tyle biegania że nie będziesz miłą czasu coś zjeść.
Az 15 kg chcesz schudnć czyli do jakiej wagi??
no aj bym chciała tak ajk przed ciążą ważyć 52 kg ale ciało już nie to rozstępy i w ogóle
malgosia_76 pisze:Dziewczyny,
Po porodzie z Olka, nastepnego dnia miałam 10 kg mniej na liczniku (przytyłam 8 kg), po poł roku karmienia i bycia mamą, bez żadnej diety 16 kg mniej. Wynik 42 kg i leczenie!