reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

to moze ja tez... ;)

tylko ze ja zaczem zaczne cwiczyc, to najpierw musze z 10 kg zrzucic, bo sobie calkiem kregoslup dorobie... ;)
chociaz musze przyznac, ze mnie nie boli... ale za to kolana mam do wymiany...

reklama
Teddy Ty się nie martw 10 kg... mi zostało jeszcze 20 ;D Kolano już mi przecież siadło jakiś miesiąc temu.... co jakiś czas mam z nim problemy.

Ja mam naprawione kolano, nówka, ale mięsień nie jest dobrze odbudowany jeszcze, więc wciąż nie moge robić tego wszystkiego co bym chciała ;)

Jarrela zle mnie zrozumialas... ;D

ja musze 10 zrzucic, zeby moc sobie pozwolic na jakiekolwiek cwiczenia... oglolnie do zrzucenia mam 35 ::)

Ja tyle tzn. 30 kg to jeszcze nigdy nie musiałam zrzucić, ale dziewczyny wierzę że dacie radę!!

reklama
Do góry