reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

reklama
no właśnie.
a ja wyczytałam, ze dziecko powinno być na spacerze min 3 godziny codziennie (chyba ze mrozy poniezej 10 st) no i mam wyrzuty sumienia jak jesteśmy krócej niż 2,5... ::)
a dziś wyszło prawie 5 :)

nie :laugh:
najpierw poszliśmy po 11 wróciliśmy ok 14, a później o 15.30 i wróciliśmy przed 18 :) ten drugi spacer bo do lekarza się wybraliśmy więc i pospacerować od razu.
a jutro też ma być tak ciepło!!
a my na szczepienie ::)

jarrela pisze:
U mnie spacer krótszy zdecydowanie, 1,5 godziny w porywach do 2... ale 2 godz to max.
My tez tyle spacerowałyśmy. Teraz więcej bo prze południem Niania wychodzi na godzinę poltorej i po obiedzie ja na godzinę -poltorej!

reklama
No właśnie ja też mam nadzieję, że jeszcze trochę i będzie drugi spacer po obiedzie - ze ślubnym. Na razie zanim wróci, zje obiad robi się przed 17.. więc już trochę późno.. ale jeszcze trochę i dzień będzie jeszcze dłuższy i cieplej będzie.

Do góry