reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe skarby :)

• Sandra o tak wyglada
Little môme : Photos Biberon 150ml sans BPA avec cuillère souple en silicone Nûby

Jadl nia przez tydzien potem stwierdzil iz to za dlugo trwa i teraz je normalna buteleczka :) zaczal ssac ta lyzeczke jakby smoczkiem byla wiec zamienilam na smoczek i jest ok:)

a co u nas, Nikodem zjada wszystko co tylko mu sie poda :) mleczko jemy rano i wieczorkiem tylko.
Wazy 7400g taka chudzinka z niego, Nicole miala w jego wieku juz ponad 8kg!
Ida nam kolejne zabki ale cos pokazac sie nie zamierzeaja no dzisiaj dopiero widze ze dolna dwojeczka lada dzien bedzie widoczna.

Nicole chodzi do szkoly i super sie bawi, oczywiscie teraz jest kochana coreczka bo niedlugo gwiazdka :))) i prezenty hehehe oby juz jej tak zostalo :p

88Mleczko_.jpg

47mleczko2.jpg

28dzieci.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Moniaa , jaki Nikodem jest rozkoszny , taki uśmiechnięty!!! a Nicola jaka duża panna!.

Słodki widok.
A propo zdjęć dałybyście fotki 5 latkow .Dawno juz nie widziałm Mateusza.....
Basiu jak się czujesz?? Mały mieszkaniec Twojego brzuszka nie dokucza Ci za bardzo??

Buźka

Dziewczyny a moze zamknelybysmy nasz watek?
Znamy sie juz tyle lat ze ktos kto czyta to oprocz nas robi to chyba tylko ze wscibstwa. Bo nie sadze ze jakas mama czyta nas 5 lat i wstydzi sie dolaczyc.
A pisze sie rozne rzeczy a co wazniejsze wkleja zdjecia. Tyle sie teraz slyszy ze moze lepiej zeby nikt nie mial wejscia wiecej?

Witam,

Monia - dzieki za zdjecia i nazwe butelki. Zobaczymy, jak bedzie u nas z tym smoczkiem, bo jak narazie to wszystko co sylikonowe i gumowe jest nie dobre, albo sluzy do zabawy.

Rondzia - ja nie mam nic przeciwko, mozemy zamknac watek.

Pozdrawiam,

Witam,

To i ja kilka fotek dodam

Załączniki

• renifer4.jpg
    renifer4.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 40
  • prezenty4.jpg
    prezenty4.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 58
  • babulenka3.jpg
    babulenka3.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 40
  • brzuch4.jpg
    brzuch4.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 36
A witam,

Sandra właśnie wróciliśmy z USG genetycznego i mały człowiek ma się dobrze:) Na razie ma 5,5 cm i trochę daje mi w kośc. Na szczęście mdłości mam zwykle popołudniu i wieczorem więc jakoś funkcjonuję. Kończe już 1 trymestr więc mam nadzieję że lada chwila się skończy. Na razie klejnotów nie widac więc moze mam szansę na córkę:)

Rondzia zamknąc znaczy zrobi taki prywatny tylko dla nas? Czy chcesz po prostu usunąc go całkiem?

Pzdr.
B.

ooooooooooo nie mogę.Monika ....nie wierze własnym oczom jak chłopaki Ci urośli.
Super!
Sonia,Sabrina też się mają całkiem całkiem.Extra sa te małe pociechy!Starsze tez ALe małe takie słodziaki!.
Basia, to dobrze że jakoś funkcjonujesz:-).Dawaj fotki Mateusza!
Ja tez wkleję wieczorkiem.
A wątek chyba może zrobić prywatny chyba tylko Moniaa....bo ona zakładała.Jestem za!

reklama
Heloł
Zdjęcia obejrzałam z przyjemnością :tak:
I tak jak Nikodem jest do Nicole niepodobny , tak Sabrina do Soni baaardzo !
Rondziowe chłopaki do schrupania :tak: Nikola powiedziała że Michaś nadaje się na jej chłopaka:szok:
Zalatana jestem jak zwykle ... , ale najważniejsze , że jesteśmy zdrowi !

Moniaa prywatyzuj zatem wątek , ja też jestem za !
Buzia !

Do góry