reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Magda a czy on jest na receptę?

Monika , wracajcie do siebie jak najszybciej!

No rzeczywiście piątek 13 :-)ale wszystko poszło okey.

reklama
Hejka

Troszkę doszłam do sił

Pokaże Wam dwóch braci:-)

A dzisiaj Miłosz kończy 2 tygodnie :-) i fotka z dnia dzisiejszego:-)

Mój mały dwutygodniowy słodziak

Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
Witam,

Ania - jeszcze raz gratulacje.
Jaki on fajny ciemny, taki opalony (chyba, ze to kwestia oswietlenia). Fajniasty jest.

A u nas choroby sie zaczely. W zeszlym tygodniu Rafal zaczal, z poczatkiem tego tygodnia Sonia, wczoraj Sabrina, a dzis ja - zrobilismy wiec zapas chusteczkowy...
W srode bylam na szczepieniu Sabriny, wazy 6150 i miezy 60 cm.

Pozdrawiam,

Sandra, Damian tez był taki ciemny jak się urodził.Każdy mówi ze to egiptowe dziecko......hehehe bo nigdy nic nie wiadomo:rofl2:hehehehe.

Ale to sprawka chyba soków z marchwi bo w sumie dużo piłam.

Witam ANiu jaki On slodki :))) sliczny!

Sandros to zdrowka Wam zyczymy!
Nikodem wazy 7320g :)
nie chcial cyca wiec stracilam pokarm, ale maly nie chcial pic z butelki wiec na szczescie znalazlam magiczna butelke z lyzeczka zammiast smoka :D mlody ja uwielbia :)

buziaki!

Hejka
Wczoraj byłam na kontroli z Miłoszem w przychodni , bo jest tyle chorych dzieci, że Panie dr nie mają czasu ani na wizyty domowe ani na odwiedziny u noworodków.

Miłosz przytył 600 g i urósł 2 cm przez 2 tygodnie i 5 dni.I wszystko twu two z nim ok.

Damianek póki co nie jest zazdrosny:-)
Dzisiaj zmontowałam filmik ze zdjęć na dvd. Jak oglądał i widział Miłosza we krwi to mówił ooooojej nie mogę na to patrzeć.:-) Ale cieszy się bardzo że już jesteśmy całą rodziną w komplecie w domciu!
A co u was????
Pozdrawiam

reklama
Witam,

Ania - super Ci rosnie.
Sonia nie ogladala zdjec z porodu, mysle, ze jej reakcja moglabybyc podobna.

My juz zdrowi. Sonia chodzi do przedszkola i szykuje sie do jaselek. Sabrina zaczyna zabkowac - sa dni, ze nie da sie z nia wytrzymac i trzeba caly czas przy niej byc.

Monia - wrzuc fote butelki, za dwa miesiace chce zaczac Sabrine przyzyczajac do butli, bo wracam do pracay, zawsze warto poznac takie magiczne rzeczy.

Pozdrawiam,

Do góry