reklama
Eh skasowalo mi posta
Sama sprywatyzoawac watku nie moge, ale napisalam juz do moderatora. takze pewnie nam to zrobi
Sliczne zdjecia, Sabrina podobna do Sonii
Jas wielki prawie jak jego brat ))
No i Damianek ktorego dawno nie widzialam wyglada juz jak kawaler :
glowa mnie dzisiaj boli wiec i weny brak
magda a gdzie Twoje fotki????
Sama sprywatyzoawac watku nie moge, ale napisalam juz do moderatora. takze pewnie nam to zrobi
Sliczne zdjecia, Sabrina podobna do Sonii
Jas wielki prawie jak jego brat ))
No i Damianek ktorego dawno nie widzialam wyglada juz jak kawaler :
glowa mnie dzisiaj boli wiec i weny brak
kilolek
podwójna listopadowa mama
Witam drogie mamusie!
Bardzo przepraszam, że się wcinam Wam w środek rozmowy.
Bardzo prosiłabym o zagłosowanie na moich chłopaczków.
Mikołajki - Zdjęcie konkursowe Kilolek - Benc.pl
nie trzeba się logować. Dosłownie 3 sekundy roboty. Bardzo proszę, będę bardzo wdzięczna.
Bardzo przepraszam, że się wcinam Wam w środek rozmowy.
Bardzo prosiłabym o zagłosowanie na moich chłopaczków.
Mikołajki - Zdjęcie konkursowe Kilolek - Benc.pl
nie trzeba się logować. Dosłownie 3 sekundy roboty. Bardzo proszę, będę bardzo wdzięczna.
Wiedziałam , ale myślałam , że napisze to Anka :-)
Będą , będą nawet z Mikołajem , ino tchu złapię !
Niuśka mi właśnie gorączkuje od wczoraj
Kaszle , ma katar .... Na 13 jedziemy do pediatry .
Moniaa piękności widzę na zdjęciach !:-)
Damian się nie zmienił nadal przystojniacha !
SIABA
Fanka BB :)
A witam kobietki,
wkleję coś przy chwili bo z czasem krucho.
Ach wiecie zła jestem na tego mojeo syna bo wczoraj nie chciał iść do przedszkola bo brzuch go boli ok. został w domu dziś to samo ale stwierdziliśmy że nic się nie dzieje więc może iść. Rano opowiedział nam że nie chce chodzić do przedszkola bo P. Iza zmusza go do jedzenia. No to ja mojęgo męża napuściłam żeby z nią pogadał że dzieciaka stresuję. I wiecie co się okazało że Mati prawie nic nie je w przedszkolu tylko chleb z masłem, jak mu stawiają obiad to udaje że wymiotuje i że one sobie z tym nie mogą poradzić.
Raz jestem zła że nikt nam nic wcześniej nie powiedział dwa że mały tak cwaniaczy i bajeruje nas na maksa. Pewnie prawda jest po środku ale sama nie wiem co o tym myśleć
Pzdr.
Basia
wkleję coś przy chwili bo z czasem krucho.
Ach wiecie zła jestem na tego mojeo syna bo wczoraj nie chciał iść do przedszkola bo brzuch go boli ok. został w domu dziś to samo ale stwierdziliśmy że nic się nie dzieje więc może iść. Rano opowiedział nam że nie chce chodzić do przedszkola bo P. Iza zmusza go do jedzenia. No to ja mojęgo męża napuściłam żeby z nią pogadał że dzieciaka stresuję. I wiecie co się okazało że Mati prawie nic nie je w przedszkolu tylko chleb z masłem, jak mu stawiają obiad to udaje że wymiotuje i że one sobie z tym nie mogą poradzić.
Raz jestem zła że nikt nam nic wcześniej nie powiedział dwa że mały tak cwaniaczy i bajeruje nas na maksa. Pewnie prawda jest po środku ale sama nie wiem co o tym myśleć
Pzdr.
Basia
Anka.G
Mama Damiana i Miłosza
Basiu , no rzeczywiście o takich rzeczach powinny nauczycielki poinformować rodziców.
A z tym kręceniem i udawaniem to niezły agent.
Damian ma w przedszkolu jasełka dostał role Św. Józefa , więc w domu trwa zawzięta nauka roli.
Zdrówka dla Nikoli !i reszty gromadki.
czekamy na reszte fotek
A z tym kręceniem i udawaniem to niezły agent.
Damian ma w przedszkolu jasełka dostał role Św. Józefa , więc w domu trwa zawzięta nauka roli.
Zdrówka dla Nikoli !i reszty gromadki.
czekamy na reszte fotek
Witam,
Basia - zgadzam sie z Ania, nauczycielki powinny o takich sprawach mowic. A co do cwaniakowania, to chyba taki wiek. Sonia tez wymysla i kombinuje ile wlezie, lacznie z wymyslaniem ze brzuch ja boli, bo nie chce isc do przedszkola
Magda - zdrowka dla Nikoli. Mam nadzieje, ze szybko wyzdrowieje.
Monia - jejku, jaki Twoj szkrab juz duzy.
Ania - przystojniak Ci rosnie.
Pozdrawiam,
Basia - zgadzam sie z Ania, nauczycielki powinny o takich sprawach mowic. A co do cwaniakowania, to chyba taki wiek. Sonia tez wymysla i kombinuje ile wlezie, lacznie z wymyslaniem ze brzuch ja boli, bo nie chce isc do przedszkola
Magda - zdrowka dla Nikoli. Mam nadzieje, ze szybko wyzdrowieje.
Monia - jejku, jaki Twoj szkrab juz duzy.
Ania - przystojniak Ci rosnie.
Pozdrawiam,
reklama
http://www.fotosik.pl
Mój chorowitek .
Nika niestety na antybiotyku Stan zapalny górnych dróg :-(
Gorączka spada na chwilę po podaniu leku do 38 i po półtorej godzinie rośnie znowu .
W chorobie moja córka jest idealna , naprawdę złego słowa nie powiem .
Pije wszystkie leki , nie marudzi , ładnie się bawi , czyta coś , albo ogląda bajki , ja taka nie byłam , dawałam matce do wiwatu .
Mój chorowitek .
Nika niestety na antybiotyku Stan zapalny górnych dróg :-(
Gorączka spada na chwilę po podaniu leku do 38 i po półtorej godzinie rośnie znowu .
W chorobie moja córka jest idealna , naprawdę złego słowa nie powiem .
Pije wszystkie leki , nie marudzi , ładnie się bawi , czyta coś , albo ogląda bajki , ja taka nie byłam , dawałam matce do wiwatu .
Ostatnia edycja: