reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Rodzinka jak tra la la.

My mieliśmy siedzieć w domciu ,a jednak wylądowaliśmy u znajomych.
Matki karmiące przeważały w towarzystwie:-) ale facetom to nie przeszkadzało!
Ani dużym ani małym.

reklama
Halo halo
wszystkiego dobrego w Nowym Roku oczywiscie.
My na Sylwestra bylismy u sasiadow. Wrocilismy jakos kolo 2. Jasiek zasnal kolo 22 a Michas przed 23.
W Nowy Rok odpoczywalismy a 2-giego Jasiulek skonczyl rok i mielismy impre na calego. Bylo bardzo fajnie.. Jakos w domu sprobuje wkleic jakies fotki.

Moniaa masz juz jakas wiadomosc o sprywatyzowaniu watku??

Pozdrawiam ciotki Pa​

Woooow Monika!
Gratulacje dla Michaśka, takie zguuuuby :-) to skarm .Zachowasz na pamiątkę??

Oczywiście mocne buziale dla Jasia , pierwsze urodzinki , matko jak to zleciało!
A swoją droga to we 4 młodsze dzieci mamy dzieci z tego samego rocznika!....nieźle:-)I

Ja Damianowi założyłam takie pudło i tam wkładam wszystkie jego pamiątki.Od opaski szpitalnej , pierwszych bucików ,szatkę z chrztu , korków od szampana z urodzin,pierwszej butelki , smoczka, pierwszy rysunek itd. Takie pudło z pamiatkami, podaruje mu na 18 urodziny!
To samo zrobię z Miłoszkiem.

Myślę że będzie miał niezłą pamiatkę......:-D

Pozdrówki!

Witam

Jasio juz roczek????? :szok: jeju ... Samych usmiechow i duzo radosci dla Jasia!

Jeszcze brak odpowiedzi co do watku .. :baffled:napisze jeszcze jeednego maila.

Ania ja te wazniejsze rzeczy tez odkladam dla dzieci, ale butelek czy smoczkow tto nie :D fajna pamiatka bedzie

A Michasiowi machaja sie dwie dolne jedynki.
We wtorek idziemy do dentysty bo dzisiaj jak patrzylam jak sie machaja to okazalo sie ze za nimi sa juz dwie jedynki na wierzchu :baffled:

Witam w nowym roku :-)
Zębowo jesteśmy w tzw całości :tak: Niuśka ma zęby po ojcu , który ma do tej pory 2 plomby , reszta zdrowa . Ja mam może ze dwa bez leczenia :wściekła/y:
Wracając do N nic jej się nie rusza i nie ma próchnicy :tak:

Nowy Rok witaliśmy na balu i było nawet przyzwoicie .

Dziś siedzimy w domu bo pewnie ciężko byłoby z powrotem :szok:
Mamy straaaszną zawieruchę , śnieg i wiatr i zaspy na drogach .
A tak chiałam jechać na zakupy do Warszawy na wyprzedażeeeee :wściekła/y:

Rondzia ucałuj swojego roczniaka !
O juz popisałam , N woła ....

Ale tu cichuteńko

Ja się chwalę moja mniejsza pociechą , jutro wkleję fotki z Dnia Babci i Dziadka z przedszkola:-)

A to mały Miłoszek:-)

Ostatnia edycja:
I tak jak obiecywałam :-) Fotki z dnia DZIADKA .To mój TATO :-D i talent DAMIANA:-)

Buziaczki

P.s.Napiszcie co u Was i jak znosicie te mrozy!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Wszystkiego dobrego dla Jaska.

Temat zebow... Sonia niestety nie poszla w moje slady (obecnie bez zadnej plomby i dziury), juz ma 3 plomby, ale jeszcze zaden sie nie rusza. Pozno wyszly mleczne, to pewnie i na stale poczekamy. Zreszta dwa zabkujace szkraby w domu, to chyba bylo by za duzo. Sabrine przebijaja sie dolne jedynki i lada dzien powinnismy sie cieszyc ich widokiem.

Po za tym wszystko super, po za temperatura na dworze, ktora skutecznie uniemozliwia spacery z Sabrina :baffled:
Sonia jutro ma dzien dziadka i babci w przedszkolu. R. bedzie wiec udawal dziadka w srod tlumu wzruszonych staruszkow :-)

Pozdrawiam,

Do góry