reklama
Rondzia
Fan(ka)
Halo halo
wszystkiego dobrego w Nowym Roku oczywiscie.
My na Sylwestra bylismy u sasiadow. Wrocilismy jakos kolo 2. Jasiek zasnal kolo 22 a Michas przed 23.
W Nowy Rok odpoczywalismy a 2-giego Jasiulek skonczyl rok i mielismy impre na calego. Bylo bardzo fajnie.. Jakos w domu sprobuje wkleic jakies fotki.
Moniaa masz juz jakas wiadomosc o sprywatyzowaniu watku??
Pozdrawiam ciotki Pa
wszystkiego dobrego w Nowym Roku oczywiscie.
My na Sylwestra bylismy u sasiadow. Wrocilismy jakos kolo 2. Jasiek zasnal kolo 22 a Michas przed 23.
W Nowy Rok odpoczywalismy a 2-giego Jasiulek skonczyl rok i mielismy impre na calego. Bylo bardzo fajnie.. Jakos w domu sprobuje wkleic jakies fotki.
Moniaa masz juz jakas wiadomosc o sprywatyzowaniu watku??
Pozdrawiam ciotki Pa
Anka.G
Mama Damiana i Miłosza
Woooow Monika!
Gratulacje dla Michaśka, takie zguuuuby :-) to skarm .Zachowasz na pamiątkę??
Oczywiście mocne buziale dla Jasia , pierwsze urodzinki , matko jak to zleciało!
A swoją droga to we 4 młodsze dzieci mamy dzieci z tego samego rocznika!....nieźle:-)I
Ja Damianowi założyłam takie pudło i tam wkładam wszystkie jego pamiątki.Od opaski szpitalnej , pierwszych bucików ,szatkę z chrztu , korków od szampana z urodzin,pierwszej butelki , smoczka, pierwszy rysunek itd. Takie pudło z pamiatkami, podaruje mu na 18 urodziny!
To samo zrobię z Miłoszkiem.
Myślę że będzie miał niezłą pamiatkę......
Pozdrówki!
Gratulacje dla Michaśka, takie zguuuuby :-) to skarm .Zachowasz na pamiątkę??
Oczywiście mocne buziale dla Jasia , pierwsze urodzinki , matko jak to zleciało!
A swoją droga to we 4 młodsze dzieci mamy dzieci z tego samego rocznika!....nieźle:-)I
Ja Damianowi założyłam takie pudło i tam wkładam wszystkie jego pamiątki.Od opaski szpitalnej , pierwszych bucików ,szatkę z chrztu , korków od szampana z urodzin,pierwszej butelki , smoczka, pierwszy rysunek itd. Takie pudło z pamiatkami, podaruje mu na 18 urodziny!
To samo zrobię z Miłoszkiem.
Myślę że będzie miał niezłą pamiatkę......
Pozdrówki!
Witam
Jasio juz roczek????? jeju ... Samych usmiechow i duzo radosci dla Jasia!
Jeszcze brak odpowiedzi co do watku .. napisze jeszcze jeednego maila.
Ania ja te wazniejsze rzeczy tez odkladam dla dzieci, ale butelek czy smoczkow tto nie fajna pamiatka bedzie
Jasio juz roczek????? jeju ... Samych usmiechow i duzo radosci dla Jasia!
Jeszcze brak odpowiedzi co do watku .. napisze jeszcze jeednego maila.
Ania ja te wazniejsze rzeczy tez odkladam dla dzieci, ale butelek czy smoczkow tto nie fajna pamiatka bedzie
Witam w nowym roku :-)
Zębowo jesteśmy w tzw całości Niuśka ma zęby po ojcu , który ma do tej pory 2 plomby , reszta zdrowa . Ja mam może ze dwa bez leczenia
Wracając do N nic jej się nie rusza i nie ma próchnicy
Nowy Rok witaliśmy na balu i było nawet przyzwoicie .
Dziś siedzimy w domu bo pewnie ciężko byłoby z powrotem
Mamy straaaszną zawieruchę , śnieg i wiatr i zaspy na drogach .
A tak chiałam jechać na zakupy do Warszawy na wyprzedażeeeee
Rondzia ucałuj swojego roczniaka !
O juz popisałam , N woła ....
Zębowo jesteśmy w tzw całości Niuśka ma zęby po ojcu , który ma do tej pory 2 plomby , reszta zdrowa . Ja mam może ze dwa bez leczenia
Wracając do N nic jej się nie rusza i nie ma próchnicy
Nowy Rok witaliśmy na balu i było nawet przyzwoicie .
Dziś siedzimy w domu bo pewnie ciężko byłoby z powrotem
Mamy straaaszną zawieruchę , śnieg i wiatr i zaspy na drogach .
A tak chiałam jechać na zakupy do Warszawy na wyprzedażeeeee
Rondzia ucałuj swojego roczniaka !
O juz popisałam , N woła ....
reklama
Witam,
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Wszystkiego dobrego dla Jaska.
Temat zebow... Sonia niestety nie poszla w moje slady (obecnie bez zadnej plomby i dziury), juz ma 3 plomby, ale jeszcze zaden sie nie rusza. Pozno wyszly mleczne, to pewnie i na stale poczekamy. Zreszta dwa zabkujace szkraby w domu, to chyba bylo by za duzo. Sabrine przebijaja sie dolne jedynki i lada dzien powinnismy sie cieszyc ich widokiem.
Po za tym wszystko super, po za temperatura na dworze, ktora skutecznie uniemozliwia spacery z Sabrina
Sonia jutro ma dzien dziadka i babci w przedszkolu. R. bedzie wiec udawal dziadka w srod tlumu wzruszonych staruszkow :-)
Pozdrawiam,
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Wszystkiego dobrego dla Jaska.
Temat zebow... Sonia niestety nie poszla w moje slady (obecnie bez zadnej plomby i dziury), juz ma 3 plomby, ale jeszcze zaden sie nie rusza. Pozno wyszly mleczne, to pewnie i na stale poczekamy. Zreszta dwa zabkujace szkraby w domu, to chyba bylo by za duzo. Sabrine przebijaja sie dolne jedynki i lada dzien powinnismy sie cieszyc ich widokiem.
Po za tym wszystko super, po za temperatura na dworze, ktora skutecznie uniemozliwia spacery z Sabrina
Sonia jutro ma dzien dziadka i babci w przedszkolu. R. bedzie wiec udawal dziadka w srod tlumu wzruszonych staruszkow :-)
Pozdrawiam,