reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Hej
Ania , mały jest do schrupania ! Cudny wprost !
Na niektórych zdjęciach ma podobną minę do Damiana .
Damian ładnie rysuje , Niusia by tak nie narysowała .
Sandra pokaż nam Sabi (jak mi się zmiękczyło!):tak:

Ale mrozy co ? W sobotę przez chwilę nie mieliśmy prądu :szok:
A my bez prądu kiepsko bo piec nie grzeje, a kominkiem całego domu nie ogrzejemy i nie ma ciepłej wody .
Prawie pakowałam walizkę do mamy , ale na szczęście po 20 min prąd przyszedł:tak:
Moniaa , a co z tym zamknięciem naszej pisaniny ?

reklama
Witam

ANIU sliczne fotki :)
Nicole tylko czeka az jej zabki wyleca :)))

Co do watku to moje drogie nic sie nie da zrobic mozemy ewentualnie zrobic nowy -prywatny watek...

Poza tym dawno nas tu nie bylo ...
88NIC_I_NIK.jpg

18NIC_I_NIK2.jpg

82NIK.jpg

40ZEBOLKI.jpg

39Z_TATA.jpg

79Z_MAMA.jpg

A witam wszystkie mamuśki

a ja się pochwalę że Mati będzie miał siostrę :) Iga ma już 350 g. i ma się świetnie.

Pozdrawiam
Basia

Basiu GRATULUJĘ!

Moja sztuka dedukcji powiodła się !:-):tak:

A ja zmieniłam fryzurę ścięłam moje włooooosy .Krótkie są - takich jeszcze nie miałam :-)

Buziaczki

Ostatnia edycja:
A witam wszystkie mamuśki

a ja się pochwalę że Mati będzie miał siostrę :)
Basiaaaaa gratuluję Wam i cieszę się ,że poznasz smak posiadania córki :tak:
Wieeeesz ten róż , spineczki , kokardki , sukieneczki ........
Bomba !

A ja zmieniłam fryzurę ścięłam moje włooooosy .Krótkie są - takich jeszcze nie miałam :-)
To pokaż !!!!!!!!!!!!!

Moniaa , wiem będę marudna , ale dzś zobaczyłam ,że na jedym zdjęciu Nikoś do Nicole podobny:-D

Co się tak wstydzisz:-), dzieki za szczerość. :-DJa się dopiero przyzwyczajam,teraz będe działac z prostownicą bo jak nie wyprostuje to mam baranki na głowie;-)

A propos watku zamknietego.. wejdzcie na foteczki skarbow i zonaczcie ostatnie zdjecia wklejane przez mnie. W zyciu nie widzialam tej gry.. I zastanawiam sie gdzie jest moje zdjecie z dziecmi.. Zaczynam sie bac i zglaszam do administratora

reklama
UUUUUps.....
Monika to działaj! MOże nam zamkną nasz wątek..... a jak nie to po prostu stwórzmy nowy.
Czyżby ktoś się zalogował pod Twoim nickiem????
Napisz co odpowiedział administrator

Do góry