reklama
Anka.G
Mama Damiana i Miłosza
O rany a co tu taka cisza??
U nas niestety choooooroba.
Damian złapał wirusa , kaszel katar ....gorączka i jedna noc wymiotów....niestety dziadostwem zaraził mi Miłosza.
Mały tak brzydko kaszle.......i ma katar.....dostał już syropek i mam nadzieję że mu pomoże......
OBY!
Dajcie znać co u Was?
U nas niestety choooooroba.
Damian złapał wirusa , kaszel katar ....gorączka i jedna noc wymiotów....niestety dziadostwem zaraził mi Miłosza.
Mały tak brzydko kaszle.......i ma katar.....dostał już syropek i mam nadzieję że mu pomoże......
OBY!
Dajcie znać co u Was?
Witam,
U nas na szczescie wszystko w porzadku. Dziewczyny zdrowe i wesole.
Sonia jest na zabieg umowiona. W zwiazku z czestymi jej zapaleniami ucha, bedzie miala zrobiony drenaz uszny, co ma wyrownac jej cisnienie plynu w uszach, no i przestanie chorowac i bedzie lepiej slyszec.
Aniu - zycze Damianowi i Miloszowi zdrowia, mam nadzieje, ze choroby sie bardziej nie rozwinely.
Rondzia - trzymaj sie, w koncu musi przyjsc fala dobrych zdazen. A Jasiek powazniej poparzony, uda sie wyjsc bez blizn?
Pozdrawiam,
U nas na szczescie wszystko w porzadku. Dziewczyny zdrowe i wesole.
Sonia jest na zabieg umowiona. W zwiazku z czestymi jej zapaleniami ucha, bedzie miala zrobiony drenaz uszny, co ma wyrownac jej cisnienie plynu w uszach, no i przestanie chorowac i bedzie lepiej slyszec.
Aniu - zycze Damianowi i Miloszowi zdrowia, mam nadzieje, ze choroby sie bardziej nie rozwinely.
Rondzia - trzymaj sie, w koncu musi przyjsc fala dobrych zdazen. A Jasiek powazniej poparzony, uda sie wyjsc bez blizn?
Pozdrawiam,
Rondzia
Fan(ka)
Za to u mojego starszaka same przyjemnosci. Przynajmniej raz w tygodniu jakies urodziny (szlag mnie lekko trafia bo i kasa idzie i powroty do domu pozne). W piatek byl w przedszkolu na pidżama party wiec dziecko nocowalo w przedszkolu i wrocil w sobote. Zabawa przednia ale ja juz stara jestem okrutnie skoro moje dziecko na nocki nie wraca. Wrocil zadowolony jak gwizdek. Tematyka byla afrykanska dzungla. Jedli owoce z zawiazanymi oczami, ogladali Krola Lwa, kolorowali obrazki o dzikich zwierzetach ale co najwazniejsze panie ukryly im "raporty" w calym przedszkolu i z latakami po ciemku chodzili po troach i szukali raportow..
A na dobitke w ciagu dnia w przedszkolu bylo jakies malzenstwo i uczyli ich jak sie robi maslo i twarog. Zeby rozwiac wyobrazenie co poniektorych dzieci ze mleko jest z kartony przyszli z koza i dzieci same doily koze. Super ekstra! Cieszy mnie tylko fakt ze nie byla to krowa.
A swoja droga ludzie maja pomnysly na trzepanie kasy co? Jedna koza, brezentowa plandeka do rozlozenia na podlodze i kaska leci...
A na dobitke w ciagu dnia w przedszkolu bylo jakies malzenstwo i uczyli ich jak sie robi maslo i twarog. Zeby rozwiac wyobrazenie co poniektorych dzieci ze mleko jest z kartony przyszli z koza i dzieci same doily koze. Super ekstra! Cieszy mnie tylko fakt ze nie byla to krowa.
A swoja droga ludzie maja pomnysly na trzepanie kasy co? Jedna koza, brezentowa plandeka do rozlozenia na podlodze i kaska leci...
Rondzia
Fan(ka)
Uwaga konkurs! Ktopierwszy znajdzie Sandre z Sonią i Sabriną?
Uwaga! TVN - Reportaże - Dylematy rodziców sześciolatków
Uwaga! TVN - Reportaże - Dylematy rodziców sześciolatków
Wczoraj bardzo długo pracowałam , pisałam mowę , czytałam akta i takie tam ....Byłam zmęczona .
Kiedy skończyłam stwierdziłam , że umotam się jeszcze tv to zasnę szybko.
Włączyłam tvn - patrzę i widzę Sandrę z Sonią , myślę sobie " o ku ..wa czas spać , mam majaki "
wyłączyłam telewizor i usnęłam migiem. A rano nie pamiętałam czy mi się to śniło , o czym był ewentualny program , co robiła tam Sandra i co mówiła.
Rondzia dziękuję ,że oglądałaś ten program , bo żyłabym w nieświadomości
A tak poza tym wszystko ok:-)
Kiedy skończyłam stwierdziłam , że umotam się jeszcze tv to zasnę szybko.
Włączyłam tvn - patrzę i widzę Sandrę z Sonią , myślę sobie " o ku ..wa czas spać , mam majaki "
wyłączyłam telewizor i usnęłam migiem. A rano nie pamiętałam czy mi się to śniło , o czym był ewentualny program , co robiła tam Sandra i co mówiła.
Rondzia dziękuję ,że oglądałaś ten program , bo żyłabym w nieświadomości
A tak poza tym wszystko ok:-)
reklama
Rondzia
Fan(ka)
Witam,
Wypatrzylas....
W tym reportazu, to chyba bedzie ciezko
Pozdrawiam
Rzeczywiscie wkleilam na pewniaka a pozniej obejrzalam... Sandra piekna rola!!!
Madzia ciesze sie ze dzieki mnie nie postradalas zmyslow! Sluze pomoca